Gyakori kérdések - Fekete Koi

Mennyi időn belül kapom meg a csomagot?

Magyarország területén a csomag kiszállításának időtartama 1-2 munkanap.
További részleteket az alábbi linken tekinthet meg: 
Házhozszállítás

Egyes esetekben, ha nem raktárkészleten lévő terméket vásárol, a szállítási idő változhat, ebben az esetben mi azonnal értesítjük Őnt.


Hány Forint után ingyenes a szállítás?

A szállítás 40.000 Ft felett ingyenes.
További részleteket az alábbi linken tekinthet meg: Házhozszállítás
Amennyiben túlsúlyos vagy túlméretes terméket vásárol a szállitást nem tudjuk ingyenesen biztositani.


Hogyan kapom meg a számlát?

A megrendelt termékekről emailben küldünk elektronikus számlát, éppen ezért fontos, hogy helyes email címet írjon be a rendelés leadásakor.


Hol találom a Kedvezményeket/ Promóciós kódokat?

Az éppen zajló kedvezményekről és promóciós kódokról minden esetben a következő oldalon informálódhat: Kedvezmények és kuponok


Hogyan küldjem vissza garanciális ellenőrzésre/javításra a termékemet?

Ha a tőlünk vásárolt termék meghibásodott vagy úgy gondolja nem működik rendeltetésszerűen, kérjük töltse ki jegyzőkönyvünket a visszaküldeni kívánt termék ellenőrzéséhez.
Szíveskedjék a jegyzőkönyvet a számlát, blokkot vagy a garancia papírt a meghibásodott termékkel együtt visszaküldeni a részünkre.
Bármelyik dokumentum elegendő a garanciális ellenőrzésre.

Jegyzőkönyv letöltése


Vissza szeretném küldeni a terméket, mert valamilyen okból nem felel meg. Mit tehetek?

Ha a megvásárolt termék bármilyen okból nem felel meg, akkor élhet az elállás/visszavásárlás jogával webáruházon keresztül vásárolt termék esetén. Ezt a termék átvételét követő 14 naptári napon belül érvényesítheti. Kizárólag eredeti csomagolásban, garanciajeggyel/számlával, eredeti állapotban küldheti vissza a terméket, melynek vételárát levásárolhatja más termékre vagy kérheti a termék vételárának visszafizetését. A terméket minden esetben először le kell ellenőriznünk, hogy biztos hibátlan, hiánytalan, mielőtt ez a lehetőséget érvényesíteni tudja. A kiszállítási és visszaküldési díj minden esetben a vevő költsége.

A visszaküldéshez az Elállási/Felmondási nyilatkozat kitöltése és a visszaküldött termékekhez való csatolása kötelező!

Elállási/Felmondási nyilatkozat kitöltése letöltése


Mi történik, ha a termék használt állapotban van?

Ha a megvásárolt termék bármilyen okból nem felel meg, akkor élhet az elállás/visszavásárlás jogával webáruházon keresztül vásárolt termék esetén. Ezt a termék átvételét követő 14 naptári napon belül érvényesítheti. A terméket minden esetben először le kell ellenőriznünk, hogy biztos hibátlan, hiánytalan, mielőtt ez a lehetőséget érvényesíteni tudja. A 45/2014 kormányrendelet szerint a visszaküldött termék vételárát az eladó nem köteles 100%-ban visszatéríteni, amennyiben a termék használatánál olyan látható sérülések vagy használati jelek láthatóak, ami miatt a továbbiakban új termékként nem lehetséges újra értékesíteni. Ilyen például, ha nincs meg a termék eredeti csomagolása, ha használatból adódó külső sérülés érte (karcos, eltört, stb.), ha használva volt több napon keresztül, ezáltal nincs eredeti állapotban (koszos, vízköves, stb.).
Ilyenkor az eladó meghatároz egy visszavásárlási %-ot, mely a termék használata során keletkezett sérülésektől függően változhat 10-50% között, amit levon a termék árából és ezt téríti vissza a vevőnek.
A visszavásárlási árat a vevő levásárolhatja más termékre vagy kérheti a visszafizetését. A kiszállítási és visszaküldési díj minden esetben a vevő költsége.

A visszaküldéshez az Elállási/Felmondási nyilatkozat kitöltése és a visszaküldött termékekhez való csatolása kötelező!

Elállási/Felmondási nyilatkozat kitöltése letöltése


Mi történik, ha el akar állni a vásárlástól, de a terméket több, mint 14 naptári napja vásárolta?

Ha a megvásárolt termék bármilyen okból nem felel meg, akkor élhet az elállás/visszavásárlás jogával webáruházon keresztül vásárolt termék esetén. Ezt a termék átvételét követő 14 naptári napon belül érvényesítheti. Ha letelt a 14 naptári nap, de a termék eredeti állapotban van és nem tudja használni, akkor eredeti csomagolásban, garanciajeggyel/számlával, eredeti állapotban visszaküldheti, melynek vételárát levásárolhatja más termékre, pénzvisszafizetésre nincs lehetősége. A terméket minden esetben először vissza kell küldenie, mivel le kell ellenőriznünk, hogy biztos hibátlan, hiánytalan, mielőtt ez a lehetőséget érvényesíteni tudja. A kiszállítási és visszaküldési díj minden esetben a vevő költsége.

A visszaküldéshez az Elállási/Felmondási nyilatkozat kitöltése és a visszaküldött termékekhez való csatolása kötelező!

Elállási/Felmondási nyilatkozat kitöltése letöltése

Online vitarendezésre vonatkozó információk az ODR (Online Dispute Resolution Regulation) 14. cikkelyének 1. paragrafusa szerint:

Az Európai Bizottság lehetőséget biztosít a vásárlók számára, hogy az online vitarendezést egyik platformjukon rendezzék, az ODR (Online Dispute Resolution Regulation) 14. cikkelyének 1. paragrafusa szerint. A platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) olyan oldalként szolgál, ahol az ügyfelek peren kívül megegyezésre juthatnak az online vásárlásokkal és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatban felmerülő vitás kérdésekben.

  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása