Black Friday szabályzat


Időtartam:

A Black Friday promóció 2023.11.01. Szerda 0:00 perctől, 2023.11.08. Szerda 0:00 percig tart.

Termékek és ajánlatok:

A Black Friday promóció a webáruházon különböző mértékű (5-30%) kedvezménnyel megjelölt termékekre érvényes, ebben minden termék részt vesz, amelyeknek kedvezménye feltüntetésre kerül a weboldalon. A feltüntetett kedvezmények csak a megjelölt időtartam alatt érvényesek. Kuponkód nélkül igénybe vehető. Automatikusan levonásra kerül a termék vételárából. 

Kiszállítás: 

A Black Friday hét alatt a kiszállítás folyamatos, a megszokott kiszállítási időt (1-3 munkanap) igyekszünk tartani. Ha a kiszállítási idő bármely okból meghosszabbodik, a megrendelőt erről haladéktalanul értesítjük.

Ingyenes szállítás: 40.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes, ha a rendelés súlya nem haladja meg a 30 kg-ot. Ez a kedvezmény a Black Friday időtartama alatt is érvényes.

Vásárlási feltételek:

A Black Friday promócióban található ajánlatok korlátozott készlettel állnak rendelkezésre. Telephelyi vásárlás miatt az elérhető darabszámban változás léphet fel. 

Amennyiben egy termék készlete az promóció időtartama alatt elfogy, várni kell egy újabb készlet beérkezéséig. Erről minden esetben egyeztetünk a megrendelővel.

Ha korlátozott darabszámú termékről van szó, minden esetben egyeztetünk a megrendelővel várható újabb beérkezés vagy végleg megszűnt az a termék.

A promóció időtartama alatt a feltüntetett kedvezményes árakon kívül más %-os vagy összegszerű kedvezmény nem érvényesíthető. A viszonteladói/kertépítői kedvezmény nem vonható össze a Black Friday időszak alatt adott kedvezményekkel.

A kedvezmény mértéke a szállítási díjra nem vonatkozik!

FIGYELEM!

Ha a rendelés feldolgozás alá kerül, akkor további kiegészítésre/módosításra nincs lehetőség. 

Ha egy megrendelő több rendelést ad le és az összevonását nem kérvényezi a rendelés feldolgozása előtt, akkor azt összevonni NEM tudjuk, külön szállítási díj fogja terhelni. 

Hibásan kitöltött szállítási és/vagy számlázási adatokat a rendelés feldolgozását követően NEM áll módunkban javítani! Kérjük, ellenőrizze adatai helyességét a rendelés visszaigazolásban! Ez mindenkinek a saját felelőssége és nem a miénk, hogy a megadott adatok helyesek legyenek!

Minden egyéb kitétel, amely a fentiekben nem került részletezésre az Általános Szerződési Feltételek és a hatályos Fogyasztóvédelmi Jogszabály a mérvadó. A megrendelések során megadott adatokat bizalmas kezeljük, harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki. Erről az Adatkezelési tájékoztatóban olvashat bővebben. 


További információ és kérdés esetén keressen minket bizalommal az info@fekete-koi.com e-mail címen vagy a 0630/743-0802 vagy a 0630/310-9450 –es telefonszámunk egyikén.   • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása