Kerti tó építő / Dísztó építő/ Tóépítő / Tüzivíztározó kivitelező / Viszonteladói kedvezmények!

A Fekete-koi nagykereskedelem kapuit megnyitjuk!

Magyarország legnagyobb kerti tó webáruháza és szaküzlete, kimagasló termékpalettával, állandó, óriási raktárkészlettel megnyitja kapuit a kivitelező és viszonteladó kollégák előtt! Termékcsoportonként eltérő, egyedülálló kedvezményeket biztosítunk, amennyiben aktív vállalkozói tevékenységet folytat. Ha tóépítés, dísztó építés, kerti tó építés, tüzivíztározó építés, kerti tó karbantartás stb., mint kivitelező és kerti tó kiegészítők forgalmazása, kisállatkereskedés stb., mint viszonteladó tevékenységet folytat, akkor lehetősége van regisztrálni viszonteladói felületünkre.

Nem kell mást tennie, mint felkeres minket e-mailben: info@fekete-koi.com vagy a +36307430802 telefonszámon, szakértő kollégánk ismerteti a részleteket és kezdődhet is a közös munka! Látogasson el személyesen szaküzletünkbe Mezőhegyesre, de a távolság sem akadály, az ország egész területére kiszállítjuk rendelését rövid időn belül, legyen az bármekkora terjedelmű!

A kedvezmény mértéke új vásárló esetén az első vásárlás értékétől, meglévő vásárló esetén az előző éves vásárlás összegétől függ. Akár egyszeri, akár folyamatos együttműködésről van szó, versenyképes árakkal tudjuk segíteni a munkáját!

Nem vállalkozó, nem is viszonteladó, de nagyobb mennyiségben szeretne vásárolni?

2024 az új lehetőségek tárháza! Számos termékünknél olyan mennyiségi kedvezményeket biztosítunk, amiket, mint magánszemély, akár regisztráció nélkül is igénybe tud venni. A termékre kattintva jobb oldalt található egy táblázat, ahol felsoroltuk minimum mekkora mennyiséget kell megvásárolni ahhoz, hogy kedvezőbb áron megkapja. Érdemes összefogni akár többen, rokonnal, baráttal, szomszéddal, így nagyobb mennyiség esetén még többet tud spórolni!

További információk

Számunkra fontos a véleménye! Amennyiben olyan termékre van szüksége, amit nem talál meg kínálatunkban, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Nyitottak vagyunk új termékek beszerzésére, mivel folyamatosan szélesítjük termékpalettánkat. A legfontosabb számunkra a szoros partnerkapcsolat kiépítése, így bármi kérdése felmerül bátran érdeklődjön!

Öntözéstechnika, Agro termékek

A Fekete-koi webáruház kizárólag kerti tó kiegészítők nagykereskedelmét tudja biztosítani. Amennyiben az öntözéstechnika nagykereskedelem érdekli, mivel kertépítő, öntözőberendezés kivitelező, kútfúró stb. vállalkozása van vagy öntözéstechnikai kiegészítőket, agro termékeket forgalmazó üzlete, gazdaboltja van vagy egyéb viszonteladói lehetőséget keres, látogasson el a www.ontozeswebaruhaz.hu weboldalunkra, ahol megtalál minden részletet a közös együttműködésre!

  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása