Csepegtető szalag indító csap 17 x 3/4 km (zöld)

Csepegtető szalag indító csap 17 x 3/4 km (zöld)

Kérdése van a termékről? Látta valahol olcsóbban?
Bruttó: 289 Ft
(nettó: 227.56 Ft)
Adóval együtt
Mennyiség
ELÉRHETŐ

Csepegtető szalag indító csap 17 x 3/4 km (zöld)

 

Kérdések a termékről

 

Ingyenes kiszállítás 40 000 Ft feletti vásárlásnál.

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Csepegtető szalag indító csap 17 x 3/4 km (zöld)

Csepegtető szalag indító csap 17 mm x 3/4" KM (zöld)

-       Egyszerűen szerelhető zöld csapos indító idom szorítógyűrűvel csepegtető szalagokhoz

-       3/4" külső menetes átmenet

-       Teljesen UV álló, hosszú élettartamú

-       Szétszedhető, többször felhasználható

 

Termékleírás:

A csepegtető szalag indító csap 17 mm x 3/4" KM (zöld) idommal a csepegtető szalagot egy 3/4" belső menetes idomhoz tudjuk csatlakozatni. Az összes általunk forgalmazott csepegtető szalaggal kompatibilis.

Főbb tulajdonságai:

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Hideg vízhez használható

- Olcsó, gyors megoldás

- UV-álló műanyag kötőelem

- Hosszú élettartam

- Max. 5 bar nyomásig

- Szétszedhető, többször felhasználható

 

Használata:

A csepegtető szalag indító csap 17 mm x 3/4" KM (zöld) idommal a csepegtető szalagot csatlakoztatjuk egy 3/4" BM idomhoz. Kiváló megoldás csepegtető cső, PE cső, LPE cső, KPE cső vagy locsolótömlő összekötésére csepegtető szalaggal. A csepegtető indító idom szorítógyűrűs felére húzzuk rá a csepegtető szalagot. Nyomás alá helyezve a csepegtető szalagok öntözési köre akkor indul el, ha a csap nyitott állapotban van. A 3/4" külső menetes részt érdemes teflonszalaggal vagy menettömítő zsinórral tömíteni.

Összeszerelése:

A szalagot az idomba mindig ütközésig nyomjuk bele, a szalag merőlegesen álljon az összecsatlakoztatás során. A szerelés akkor problémamentes, ha a csepegtető szalag egyenesen van levágva. A csepegtető szalagot belenyomjuk a szorítógyűrű belső peremrészébe, majd visszafele tekerjük a szorítógyűrűt, ezzel beleszorítjuk a csepegtető szalagot az indító idomba. A csepegtető szalag indító csap 17 mm x 3/4" KM (zöld) bármilyen 3/4" belső menetes idommal össze tudjuk kötni. Például: a gerincvezetékre megfúrós idomot szereltünk, melynek csatlakozása 3/4" belső menetes, melyről a csepegtető szalagot a csepegtető szalag indító csap 17 mm x 3/4" KM (zöld) idommal könnyen le tudjuk csatlakoztatni. A 3/4" külső menetes részt érdemes teflonszalaggal vagy menettömítő zsinórral tömíteni. Az idomot nagyon egyszerű a csőhöz csatlakoztatni, külön szaktudást nem igényel. Amennyiben segítségre van szüksége, hogyan tudja használni az idomot, tekintse meg a Youtube csatornáján található videót, melyet alább becsatolva is megtalál.

 

IVVMT.25T
9873 DB
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password