Barenburg Mow Saver fűmag 15kg

Barenbrug Mow Saver fűmag 15kg

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 63 490 Ft
(Nettó: 49992.13 Ft)

(0 Ft kg)


mowsaver15


(Egységár: 4232 Ft / kg)
Mennyiség
ELÉRHETŐ

Barenbrug Mow Saver fűmag 15kg

Robotfűnyírókhoz ideális választás! Lassan növekszik= kevés nyírás!

- Gyors eredés, alacsony növekedés

- Mérsékelt növekedésű, alacsonyra növő

- Gyors eredés, vetés utáni fejlődés

- Kevesebb nyírást igényel

- Robot fűnyírók esetén ideális választás

- Kevesebb nyesedék keletkezik

-Alacsonyabb ápolási igény

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Barenbrug Mow Saver fűmag 15kg

Fajok

25% Lolium perenne - Angol perje

25% Poa pratensis - Réti perje

35% Festuca rubra ssp. rubra - Vörös csenkesz (tarackos)

15% Festuca rubra ssp. commutata - Vörös csenkesz (törpe)

Mow Saver - gyors eredés, mérsékelt növekedés!

Kevesebb nyírásszám

Az ápolt gyepfelület mindig hangsúlyos szerepet kap, legyen szó akár városi parkról vagy éppen az otthonunkat körülölelő kertről. A szép pázsit létrehozása, fenntartása azonban sok munkát, erőfeszítést igényel. Ennek a mérsékléséhez járul hozzá nagyban a Barenbrug új fejlesztése, a Mow Saver fűmagkeverék, melynek használatával jelentősen csökkenthető a füves területünk évenkénti nyírásszáma.

Kiszórása Handy Pro segítségével lesz egyenletes

A Mow Saver keverékkel egy régi vágya válik valóra a kerttulajdonosoknak és a közterületekért felelős szakembereknek: a füves terület, a pázsit ápolási igényének jelentős csökkentése, mellyel idő és pénz takarítható meg. A gyors eredésű, alacsonyra növő Mow Saver kevesebb levéltömeget nevel, ezáltal a fűnyíráskor keletkező nyesedék mennyisége is jóval csekélyebb, a Mow Saver pázsit nyírásigénye közel 35 %-al kisebb, mint a hagyományos fűmagkeverékek esetében. A kevesebb nyírásszám gazdasági és környezetvédelmi előnyöket is hordoz magában: kisebb munka – munkaerő igény, üzemanyag megtakarítás, kisebb károsanyag kibocsátás, valamint az eltávolított nyesedék elszállítása és tárolása is kevesebb gondot jelent.

A Barenbrug kísérletei azt mutatták, hogy a Mow Saver pázsit 30 %-al alacsonyabbra nőtt a fűnyírást követően 14 nap alatt, mint egy hagyományos fűmagkeverékből vetett pázsit.

Míg egy standard fűmagkeverékből létrehozott pázsit nyírásszáma évente átlagosan 20, addig ez a szám a Mow Saver esetében mindössze 13, tehát jelentősen csökkenthető a nyírásszám.

Kisebb mennyiségű nyesedék – kevesebb gond!

Miután kevesebbszer kell nyírnunk a Mow Saver pázsitunkat – mely egyébként is alacsony növekedésű – értelemszerűen a képződő nyesedék mennyisége is kisebb. A Barenbrug által elvégzett vizsgálatok azt mutatták, hogy a Mow Saver pázsit 50 %-al kevesebb levéltömeget fejleszt, mint a hagyományos fűmagkeverékből létrehozott pázsit és ami nem keletkezik azzal nem is kell törődnünk! Nincs szükség arra, hogy hetente nyírjon füvet, az eddig fűnyírással eltöltött idejének 65 %-a elegendő lesz arra, hogy ugyanazt a feladatot elvégezze, a korábbi fűnyírással töltött idejének 35 %-át bármi másra fordíthatja.

Gyors eredés, kezdeti fejlődés

A Mow Saver gyors eredésű, a pázsit beálltát követően is alacsony marad a hagyományos fűmagkeverékekkel ellentétben, melyeknek nagyobb a növekedési erélye. A Mow Saver gyors csírázása és kezdeti fejlődése biztosítja az erőteljes, sűrű pázsit kialakításának lehetőségét. A Mow Saver mindamellett, hogy gyönyörű pázsitot ad gyors kezdeti fejlődésével és rendkívüli sűrűségével a gyomosodás mérsékléséhez is hozzájárul.

Ideális robot fűnyírókhoz

A Mow Saver kiváló választás robot fűnyíró alkalmazása esetén, hiszen a mérsékelt növekedésű Mow Saver pázsit folyamatos nyírásakor egyenletesen csekély mennyiségű nyesedék keletkezik, melynek összegyűjtése nem szükséges.

 Youtube csatorna

mowsaver15
1 Elem
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása