Ozon UV-C Redox TurbO3 High készülék

Ozon UV-C Redox TurbO3 High készülék

Kérdése van a termékről? Látta valahol olcsóbban?
Bruttó: 249 000 Ft
(nettó: 196062.99 Ft)
Adóval együtt
Mennyiség
ELÉRHETŐ

 

Kérdések a termékről

 

Ingyenes kiszállítás 40 000 Ft feletti vásárlásnál.

 

2 éves garanciális feltételek

Ozon UV-C Redox TurbO3 High készülékMaximális szivattyú 20000L/h
Maximális Tó méret 75000L
- 75w UV-C lámpa
- Levegő kompresszor
- ózonáló készülék
- csatlakozás 32-50mm


Ehhez a készülékhez külsőleg csatlakoztatunk levegőt l, UV-C/Ózon-készülékből társításából és egy statikus keverő. A külső levegő segítségével mintegy 0,6gramm ózont kever a kombinációs lámpához. Az ózonnal kevert levegő összekeveredik a statikus keverő segítségével a beáramló vízzel, és létrejön az oxidációs folyamat. A víz áthaladásával fertőtlenítődik elpusztulnak az algák,baktériumok,vírusok.

Az UV-C redoxTurbo3 növeli a kapacitást a tó szűrőjének segítve és gazdagítja aTó vízét oxigénnel, így egy egészséges életteret biztosít
a halak és a növények részére.
Kerti tavak és fürdő tavaknál egyaránt alkalmazható. Használata során a vízben felhalmozódott ammóniumot átalakítja nitráttá. A bomló termékeket teljes mértékben lebontja, semlegesíti. A zavaró anyagokat lebontja így tisztábbá teszi a vizet, nem lesz homályos és zavaros, baktériumokat és vírusokat semlegesíti. Nagy mértékben segíti semlegesíteni az algák szaporodását! A készülék kompresszor segítségével működik. A készüléken található bemeneti csatlakozóhoz hozzá csatlakoztatjuk a kompresszort aminek a segítségével a keveri az ozont a vízhez. A készülék bemenete és kimenet egyaránt alkalmas bordás tömlő illetve pvc cső csatlakoztatására ( különféle méretekben). Mi is tulajdonképpen az ózon? Az ózon az oxigén speciális formája. Az oxigént normál esetben 2 atomos molekula alkotja, az ózon viszont háromatomos oxigén. Az ózon biokémiai reakció hatása az akváriumban nagyon erős oxidáló erőből tevődik össze. Az ózon az egyik legerősebb oxidálószer, miközben nem ártalmas a környezetre és így, hogy három atom oxigénből áll semmilyen mértékben nem befolyásolja az akváriumunk illetve kerti tavak vizének kémiáját. Segíti a vizekben levő toxinok lebomlását (nitrit és ammónium vegyületek).


  • Az ozon készülékben található kvarcüvegre nem vállalunk garanciát.

  • A kvarcüveg sérülése esetén az uvc lámpában keletkezett más meghibásodás garanciavesztéssel járhat.

P14-REDOXH/2
10 DB
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password