PVC tófólia 1 mm 10-12 m széles tekercsekben 3250 Ft/m2 áron

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 3 250 Ft
(Nettó: 2559.06 Ft)

pvc1012v

Fólia szélessége
Fólia hossza
Mennyiség
ELÉRHETŐ

PVC tófólia 1 mm 10-12 m széles

 A felső listából válassza ki a fólia kívánt szélességét.

Az alsó listából pedig válassza ki a kívánt hosszúságot.

A kiválasztott méret után a rendszer összeszorozza a szélességet és a hosszúságot és így megkapja a pontos tófólia árat.

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

 PVC tófólia 1 mm 10-12 m széles 3250 Ft/m2


 • A pvc fólia 10 m 12 m szélességű méretekben kaphatóak.


  Felső listából válassza ki a fólia kívánt szélességét.

  Az alsó listából pedig válassza ki a kívánt hosszúságot.

  A kiválasztott méret után a rendszer összeszorozza a szélességet és a hosszúságot és így megkapja a pontos árát.

  PVC tófólia

  -       PVC tófólia 1 mm vastag, 10/12 méter választható szélességű tekercs

  -       Kiváló minőségű, ezáltal rendkívül időtálló

  -       Fekete színű, rugalmas, környezetbarát, UV- és fagyálló anyagú, könnyen kezelhető

  -       Széles körben használható: kerti tó, fürdőtó, úszómedence, tüzivíztározó,ciszterna, itatókádak és egyéb mezőgazdasági tározók kiépítésére, tetőszigetelésre, járdaszigetelésre, takarásra, stb.

  -       Lágy PVC tófólia 1 mm tartósan alacsony áron

   

  A felsorolt méretekből válassza ki a pvc tófólia megrendelni kívánt szélességét a felső listából, majd hosszúságát az alsó listából. A méretek kiválasztása után a rendszer automatikusan összeszorozza a két méretet és kikalkulálja a pontos végösszeget. A termék 40 kg feletti terjedelem esetén túl méretes, így a kiszállítási díj változhat.

  Az 1 mm PVC tófólia webáruházunk egyik legkeresettebb terméke. Különböző szélességű tekercs méretekben kapható, mely szélesség kiválasztása után a hosszúságot 0,5 méterre kerekítve személyre szabott méretre lesz levágva. Egyaránt kiváló kerti tó fólia és szigetelő fólia. A PVC fólia ár – érték arányban és minőségben is a legjobb választás!

  Használata:

  A PVC fólia 1 mm kiváló minőségének és környezetbarát anyagának nem ártalmas sem élőlényre, sem növényre. Köszönhetően széleskörűen felhasználható, legyen szó kerti tóépítésről, fürdőtó, tüzivíztározó, esővíztározó, itató vagy akár úszómedence építésről. Kavicsos medrű tavak kialakítására is megfelelő. Kiváló segédanyag építkezések, szigetelési munkák elvégzésekor, ilyen a tetőszigetelés, járdaszigetelés vagy különböző elemek letakarására. Fólia lefektetése előtt a legfontosabb a megfelelő talaj előkészítés. A kiálló fa, kő, egyéb törmelékeket el kell távolítani, majd felmérni, hogy teljesen akadálymentes a terület.

 • Mindenképp vizsgáljuk meg a talajminőséget az esetleges talajsüllyedések elkerülése végett és bizonyosodjunk meg róla, hogy nincs talajvíz. A meder kialakítását követően pontosan le kell mérni. Mélységgel együtt a legszélesebb és leghosszabb pontot, a szélekre ráhagyva 50-50 cm-et, így tudja kiszámolni a legegyszerűbben, hogy hány négyzetméter fóliára van szüksége.

 • A kerti pvc tófólia lefektetése előtt mindenképp ki kell bélelni geotextíliával a kiásott medret. Az esetlegesen figyelmen kívül hagyott kiálló anyagok ne sértsék meg a felületét. Minél vastagabb geotextília lerakása ajánlott az 1mm PVC tófólia alá, azaz ajánlott a 300 grammos geotextília vagy 400 grammos terfil geotextília, így hosszabb élettartammal számolhatunk.

 • Amire még érdemes figyelni, hogy ha pvc tófóliát választunk a kivitelezéshez. Ilyenkor minél árnyékosabb helyre tervezzünk, mivel anyaga nem rugalmas, így egy idő után elöregszik, főleg a hideg hónapok alatt merevvé válik. Az időjárás viszontagságai és az eltelt idő befolyásolják élettartamát. A fólia leterítéséhez napsütéses, 10 °C feletti időjárást válasszunk. Ilyenkor kellően lágy és könnyen kezelhető. A PVC tófólia ragasztása a hozzá megfelelő PVC fólia ragasztó vagy PVC fólia javító készlet használatával lehetséges, bővebb tájékoztatást a termékleírásuknál talál.

   

  Tulajdonságai:

  Alapanyaga: PVC

  Vastagsága: 1 mm

  Tekercs szélességei: 10 méter / 12 méter

  Egész tekercs mérete: 25 méter 4,6,8 méter széles tekercs esetén, 20 méter 10,12 méter széles tekercs esetén

  Hőmérsékleti tűrőképesség: -45 °C- +80 °C-ig használható

  Súly: 1 kg / m²

 • pvc fólia, pvc szigetelő fólia, pvc tófólia, kerti tó fólia, pvc fólia 1mm, 1mm tófólia, 1 mm pvc fólia, 1mm szigetelő fólia

youtube

ragasztók

pvc1012v
587329190 DB
 • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása