Lysimachia nummularia  - Pénzlevelű lizinka

Lysimachia nummularia - Pénzlevelű lizinka

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 899 Ft
(Nettó: 707.87 Ft)

53

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
5 5% Legfeljebb 225 Ft
15 10% Legfeljebb 1 349 Ft
20 15% Legfeljebb 2 697 Ft
Mennyiség
ELÉRHETŐ

Lysimachia nummularia  - Pénzlevelű lizinka

A növények sértettlen szállítását csak is ültető kosarak nélkül lehet kivitelezni. Mi a növényeinket ültető kosarakban tartjuk. Abban az esetben amikor a szállításuk az ültető kosarakban történik sajnos elkerülhetettlen, hogy ne sérüljön meg törjenek el a (levelei szárai, virágjai).

Sérülés menetes növények szállítása érdekében kérjük írja meg nekünk megrendeléskor a (megjegyzés rovatba), hogy cserép nélkül kéri a szállítást. A növényeket ilyenkor kivesszük a cserepekből és föld, valamint ültető kosár nélkül küldjük el.

Az ültető kosarakban történő szállítás során keletkezett sérüléseknél a növények sérült részeit vissza kell vágni, és azok hamarosan újra hajtani fognak.

Megértésüket köszönjük.

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Lysimachia nummularia  - Pénzlevelű lizinka (53)

Szárm:    Európa,Észak Amerika, Japán
Termet:    5-10 cm
Szín:    sárga , futó
Vízmélység:    0-30 cm
Virágzás:    május-augusztus
Télálló:    Igen

A pénzlevelű lizinka (Lysimachia nummularia) kúszó növekedésű alacsony termetű évelő növény. Hajtásain élénkzöld, kerekded levelek sorakoznak, díszét sárga, kehely formájú virágai adják.

Mutatós virágai egész nyáron nyílnak. A pénzlevelű lizinka viszonylag rövid idő alatt foglal el nagy területeket. Jól mutat kerti vízfelületek partjára ültetve, de feldobhatjuk vele a kerti betonfelületeket is.

A pénzlevelű lizinka egyszerűen nevelhető növény. Ültetési helyéül napos, világos és félárnyékos helyet is választhatunk. Talajok közül elsősorban a kissé nedves, tápanyagokban gazdag talajokat szereti.

Vízigényét rendszeres, mérsékelt öntözéssel kell biztosítani. Kártevőkre és betegségekre nem érzékeny. Szaporítani tőosztással lehet.

53
1 Elem
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása