Tavirózsa Nymphaea Colonel A.J. Welch cserép nélkül

Tavirózsa Nymphaea Colonel A.J. Welch cserép nélkül

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 2 990 Ft
(Nettó: 2354.33 Ft)

TS6CSN

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
3 5% Legfeljebb 449 Ft
5 10% Legfeljebb 1 495 Ft
10 15% Legfeljebb 4 485 Ft
Mennyiség
ELÉRHETŐ

A növények cserépbe vannak ültetve. A szállítás során a cserép és a benne levő tóföld súlya miatt könnyebben sérülhetnek ezért kérheti cserép és föld nélkül is a szállítást így sokkal nagyobb esélyt adva a növény sérülésmentes érkezésének. Ilyenkor kivesszük az ültető cserépből és úgy küldjük.

A cserépben való szállítás során, ha a már kifejlett növények levelei hajtásai megsérülnek eltörnek vissza kell vágni őket és egy két héten belül új hatásokat és leveleket hoznak.

Amennyiben a cserép nélküli szállítást kéri kérjük a rendelés megadásánál megjegyzésbe megírni.

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Tavirózsa Nymphaea Colonel A.J. Welch cserép nélkül



A tavirózsa vagy tündérrózsa (Nymphaea) Európa és Ázsia szerte gyakori növény. Egyike a legszebb vízi növényeknek, számos faja, és a nemesítéseknek köszönhetően rengeteg látványos fajtája létezik. A víz felszínén elterülő hatalmas leveleivel, valamint nyáron nyíló pompás virágaival díszít.

A tavirózsa a nyugodt, álló vízfelületeket kedveli igazán, ezért kerti tóba való telepítésre ajánlható, kb. 50-100cm mély vízbe. Fényigénye átlagos, világos helyen érzi igazán jól magát.

Legegyszerűebben úgy telepíthető, ha egy nagyméretű cserepet, vagy ládát megtöltünk kerti földdel, elültetjük a növényt, és kevés kavicsot szórunk a földre, majd a kerti tó fenekére süllyesztjük. Szaporítani tavasz végén lehet tőosztással.

TS6CSN
13 DB

Kapcsolódó termékek

  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása