Sera gH Test

Sera gH Test

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 2 990 Ft
(Nettó: 2354.33 Ft)

W102

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
2 5% Legfeljebb 299 Ft
5 10% Legfeljebb 1 495 Ft
10 15% Legfeljebb 4 485 Ft
Mennyiség
ELÉRHETŐ

Sera gH Test az összkeménység egyszerű és gyors meghatározásához. Körülbelül 420 dGH-hoz használható.

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

 Sera gH TestRészletes termékinformációk

A Sera víztesztek előjelző rendszerként működnek, ezzel tudjuk az optimális vízminőségtől való eltéréseket megállapítani. Ha az eltérés mértéke túlságosan nagy, akkor azonnal intézkedni kell. A Sera víztesztek igen pontosak, és könnyen kezelhetők, használatukkal az akvárium gondozása nem jelent nagy munkát. A Sera teszteket és a Sera vízkezelőket egymáshoz hangolták.

Az összkeménységet a kálcium és a magnézium sók koncentrációja határozza meg. Az összkeménység közvetlenül befolyásolja a halak, a növények, és a mikroorganizmusok növekedését. A Sera gH Test segítségével az összkeménységet könnyen és pontosan meg lehet állapítani. Az ideális érték 6-16 német keménység (halaktól függően). A mérést javasolt hetente egyszer, lehetőleg a részleges vízcserénél elvégezni.

Túl magas érték esetén szűrjük a vizet Sera Super Peaten keresztül, illetve adjunk a vízhez Sera Morenat, ami természetes tőzegkivonat nyomelemekkel és aminósavakkal. Ez az eljárás lágyvizes trópusi halaknak javasolt, mint például lazacok, márnák, harcsák, dél amerikai törpe sügérek. A túl magas értéket csökkenthetjük részleges vízcserével is. Ezt lágy, vagy ioncserélt vízzel tehetjük meg, amit Sera Mineral Salt készítménnyel kezelünk. Túl alacsony érték esetén emeljük az összkeménység szintjét Sera Mineral Salt hozzáadásával.

W102
11 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása