Sera Fe Test – Akváriumi vaskoncentráció ellenőrzésére

Sera Fe Test – Akváriumi vaskoncentráció ellenőrzésére

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 5 890 Ft
(Nettó: 4637.8 Ft)

W118

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
2 5% Legfeljebb 589 Ft
5 10% Legfeljebb 2 945 Ft
10 15% Legfeljebb 8 835 Ft
Mennyiség
ELÉRHETŐ

Sera Fe Test – Akváriumi vaskoncentráció ellenőrzésére

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Sera Fe Test – Akváriumi vaskoncentráció ellenőrzéséreRészletes termékinformációk

A Sera víztesztek előjelző rendszerként működnek, ezzel tudjuk az optimális vízminőségtől való eltéréseket megállapítani. Ha az eltérés mértéke túlságosan nagy, akkor azonnal intézkedni kell. A Sera víztesztek könnyen kezelhetők, használatukkal az akvárium gondozása nem jelent nagy munkát. A Sera teszteket és a Sera vízkezelőket egymáshoz hangolták.
 
A vas megfelelő mértékű jelenléte a vízben, elengedhetetlen az akvárium biológiai egyensúlyának biztosításában. A vasra mind a halaknak, mind a növényeknek szüksége van. Mindemellett a vas jelenléte az akvárium vizében elősegíti a bomlástermékek lebontását. A vas hiánya a növények elsárgulásához vezethet, viszont a vastöbblet csökkenti a növények tápanyagfelvételi képességét, és káros a halakra.
 
A Sera Fe teszt segítségével a vasszintet gyorsan és pontosan meg lehet állapítani. Az ideális érték 0,5 mg/l. A mérést javasolt hetente elvégezni, illetve igény szerint (pl: erős algásodás esetén, gyenge növényfejlődés esetén). Túl magas érték esetén részleges vízcserével, illetve Sera Aqutan és Sera Nitrivec alkalmazásával tudjuk csökkenteni a vastartalmat. Túl alacsony érték esetén tápozzuk a növényeket Sera Florenaval és Sera Florenette A-val.

A tesztet szobahőmérsékleten (15-25 °C) és fénytől védett helyen kell tárolni. Használat után a reagensüveget azonnal jól lezárni!

W118
5 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása