Csepegtető szalag 10cm oszt,6mil,1,14L/h (100m/tek)

Csepegtető szalag 10cm oszt,6mil,1,14L/h (100m/tek)

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 3 490 Ft
(Nettó: 2748.03 Ft)

(0 Ft méter)


ST610100


(Egységár: 35 Ft / méter)
Mennyiség
ELÉRHETŐ

Csepegtető szalag 10cm oszt,6mil,1,14L/h (100m/tek)


Válassza a minőséget és megbízhatóságot!

Nagyobb mennyiség vásárlása esetén kérje egyedi árainkat!

AquaTraxx lézeres csepegtető szalag

Falvastagság: 6 mil

Csepegtetési távolság: 10 cm

Csepegtetés nyílásonként: 1,14 liter/óra

Kiszerelés: 100 méter

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Csepegtető szalag 10cm oszt,6mil,1,14L/h (100m/tek)

 

Válassza a minőséget és megbízhatóságot!

Nagyobb mennyiség vásárlása esetén kérje egyedi árainkat!

Csepegtető szalag

Falvastagság: 6 mil

Csepegtetési távolság: 10 cm

Csepegtetés nyílásonként: 1,14 liter/óra

Kiszerelés: 100 méter

 

Leírás:

A csepegtető szalag 6 mil falvastagságú, 10 cm lyukasztási távolságú, 1,14 liter/ óra teljesítményű, 100 méteres tekercsben az egyik leggazdaságosabb. Legolcsóbb öntözési forma, mely víztakarékos csepegtetéses öntözést biztosít. Kínálatunkban ez a minőségi csepegtető szalag 10 cm oszt, 6 mil, 1,14 L/h ( 100 m / tek ). A legjobb áron elérhető, azonnali raktárkészletről, gyors kiszállítással.

Csepegtető szalag 10 cm oszt, 6 mil, 1,14 L/h könnyen és gyorsan telepíthető. Legtöbbször díszkertekben, kertekben, konyhakertekben, virágültetvényeknél használjuk, emellett veteményesek, gyümölcsösök (pl.: málna). Zöldségültetvények (pl: paprika, paradicsom, uborka), évelő zöldségfélék (spárga), dohányültetvények locsolására alkalmazzuk. Ideális választás minden olyan növénykultúra öntözésekor, ahol mérvadó szempont a lombozat szárazon tartása. Ezek legfőképp szabályos sorba lettek ültetve. Kiváló fóliasátrak, üvegházak, faiskolák, öntözésére, de egyre többször alkalmazzuk szántóföldi öntözés. Mezőgazdasági öntözés során például kukorica, görögdinnye csepegtetésére.

A köztudatban az csepegtető szalag 10 cm oszt, 6 mil, 1,14 L/h ( 100 m / tek ) kék csíkos csepegtető szalagként ismert, kiváló minőségű. A csepegtető nyílások lézerrel vágottak, nagyon vékonyak és széles szűrőfelülettel rendelkeznek, így a külső szennyeződések nem tudják eltömíteni a csepegtető lyukakat, az eltömődés veszélye minimális. Csepegtetőnyílásonként számtalan beépített lyukacska a folyamatos és egyenletes vízkibocsátást. Az csepegtető szalag 10 cm oszt, 6 mil, 1,14 L/h UV álló anyagból, egyszeri extrudálással készül, így nincs hegesztés, éles szélek vagy varrat a csepegtető szalagon.

Használata:

Földfelszínen vagy föld alatt is használható, de fóliatakarás alá is helyezhetjük a csepegtető szalag 10 cm oszt, 6 mil, 1,14 L/h. Ha bakhátas öntözési formát használunk, akkor a csepegtető szalagot fektessük közvetlenül a bakhát fóliatakarása alá. A mezőgazdaságban használt kémiailag semleges vegyszereknek és műtrágyáknak ellenáll. Telepítése során a dupla kék csík felfelé nézzen, vigyázzunk, hogy a csepegtetőszalag ne sérüljön meg. Ne nyújtsuk meg túlságosan vagy lyukasszuk ki a csepegtető nyíláson kívül más helyen. Ne törjük meg vagy kanyarítsuk meg. Fontos, hogy a csepegtetőszalag csak egyenesen futhat.

Amennyiben a csepegtető szalag 6 mil, 10 cm, 1,14 l/h föld alá fektetjük. Helyezzük nyomás alá a rendszert 24 órán belül, hogy elkerüljük az esetleges vízáramlási problémákat. Melyek a talaj összenyomó hatásából adódhatnak. A csepegtető szalag idomok széles körben elérhetőek. Szintén olcsó áron beszerezhetőek ahhoz, hogy elágaztassuk, összetoldjuk a csep szalagokat. Csepegtető szalagok 17 mm külső átmérővel és 16 mm belső átmérővel rendelkeznek. Így mindenképp ehhez megfelelő 17 mm-es csepegtetőszalag idomot válasszunk.

A csepegtető szalagot gyakran használjuk ejtőtartályos öntözéssel, azaz egy IBC tartályt magasabb ponton elhelyezve juttatjuk a vizet a csepegtető rendszerbe. Ha kútról vagy kerti csapról történik a vízfelvétel, akkor használata során figyeljünk a maximális nyomás betartására. Amely legtöbbször 0,3-0,8 bar között lehet. Mivel a csepegtető szalag 10 cm oszt, 6 mil, 1,14 L/h ( 100 m / tek ) rendkívül érzékeny a magas nyomásra, ezért érdemes nyomáscsökkentőt beszerelni.

Emellett fontos megfelelő finomságú közegszűrő használata, hogy a csepegtető lyuk semmiképp ne tömődjön el belülről. Főleg, ha a víz nem tiszta. Mindenképp olyan műtrágyát használjunk, mely vízben maximálisan oldódó, lehetőleg műtrágyázást követően öblítsük át a rendszert. Kalkulálnunk kell azzal, hogy a csepegtető szalagot használattól függően 1-2 évente cserélnünk kell. Viszont a kialakított gerincvezetéket, a gyorskötő idomokat, csepegtető szalag idomokat hosszú ideig tudjuk alkalmazni. Ez akár 15 év is lehet, mivel minden általunk forgalmazott idom és öntözőcső UV álló, könnyen össze és szétszerelhető. Ezért is éri meg a csepegtető szalagot választani!

Technikai információk:

Külső átmérő: 17 mm

Belső átmérő: 16 mm

Falvastagság: 6 mil, mely 0,15 mm

Üzemi nyomás: 0,3-0,8 bar

Csepegtetési távolság: 10 cm

Vízkibocsátás csepegtető egységenként: 1,14 l/h

Kiszerelés: 100 méter

 youtube

 

 

ST610100
119 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása