Ingyen házhozszállítás!

Kik és mikor részesülhetnek ingyenes házhoz szállításban?

Minden olyan vásárlónknak, aki 40000Ft felett vásárol és a rendelése nem haladja meg a 30kg-ot, ingyen házhozszállítást biztosítunk!

Ingyenes házhozszállítást nem tudunk vállalni azon termékekre, melyeknek mérete és/vagy súlya meghaladja a súly és/vagy összeghatárt. Ilyen például: nagy méretű mezőgazdasági csövek, tóperem, halastó levegőztető, nagy méretű tómedrek stb. esetén.

Ezeknél a termékeknél a rendszer automatikus számol szállítási díjat a rendeléshez.

Több csomagos rendelés esetén településtől függően a szállítási díj eltérhet (pl: több raklap árú, nagy terjedelmű, akár egész autót elfoglaló megrendelés). Ilyen esetekben mindig egyeztetünk Önnel a rendelés kiszállítása előtt!

Amennyiben bizonytalan a szállítási díj mértékét illetően, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és nyugodtan tegye fel kérdéseit!


Csomagolásra külön költséget nem számolunk fel.

Elsődleges szállítmányozónk a Magyar Posta .


Másodlagos szállítmányozónk az  .

Kiszállítás akár a rendelést követő napon!

Amennyiben Ön szeretné kiválasztani a futárt, akkor a rendelése leadásánál a megjegyzés rovatba írja be a futárcég nevét.

Pontos szállítási idő (óra/perc) megadására nincs lehetőség, a kiszállítás kizárólag munkanapokon (Hétfő-Péntek), 8:00-16:00 óráig bármely időszakban történhet, így célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol az átvevő személy egész nap elérhető.

A Magyar Posta a csomagot kétszer próbálja meg kézbesíteni munkaidőben. Sikertelen kézbesítés esetén a kézbesítő értesítőt hagy maga után. Kétszeri sikertelen kézbesítés esetén az értesítőn feltüntetett postán 5 napra letétbe helyezik a csomagját, melyet Ön ott vehet át. Ha ez nem történik meg, akkor automatikusan visszaküldik a csomagot nekünk, így ezt követően csak plusz szállítási díj ellenében tudjuk újra feladni.

Az LD Trans a csomagot kétszer próbálja meg kézbesíteni munkaidőben. Kétszeri sikertelen kézbesítés esetén automatikusan visszaküldik a csomagot nekünk, így ezt követően csak plusz szállítási díj ellenében tudjuk újra feladni.

Amint kosárba rakja a rendelni kívánt termékeket a rendszer automatikusan kiszámolja a szállítási díjat.


Utánvét esetén Ön a csomagot a futárnak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza a megrendelt termékek értékét és annak szállítási díját. Utánvét esetén készpénz vagy bankkártyás fizetési lehetőség. Az utánvét díja + 350 Ft 0-200.000 Ft-ig, +590 Ft + 200.000 Ft felett.


Bankkártyás fizetés utánvét esetén  

(bankkártyás fizetés utánvét esetén, amennyiben az adott település postai futárja rendelkezik bankkártyás fizető terminállal, az LD Trans futárcégnél országosan biztosított) Ennek tranzakciója nem a weboldalon, hanem a futárnál lévő Mobil POS terminálon keresztül történik.

Banki előre utalás esetén az összeg beérkezését követően kerül feladásra megrendelése.

Online Bankkártyás fizetés a SimplePay OTP szolgáltatón keresztül történik a rendelés leadását követően online felületen keresztül.

A feladott termékekről a szállítmányozó cég a rendeléskor megadott e-mail címre küld egy rakomány jegyzéket (ami egy szám) amin a vásárlóink bármikor nyomon tudják követni a csomagjukat.

Házhozszállítás esetén kérjük ellenőrizze átvételkor a csomagot! Csak sérülésmentes és hiánytalan teljesítés esetén vegye át és írja alá az átvételi elismervényt.

Kérjük, az áru átvételekor tartsa magánál a személyi igazolványát vagy egyéb azonosító okiratát, mert az 1781/2006/EK Rendelet alapján a kézbesítő postai dolgozó bizonyos esetekben köteles azonosítani az átvevőt a vételár átvételekor.

Akár átlagos, akár terjedelmes, túlméretes csomagról, akár több csomagos vagy raklapos kiszállításról van szó, minden esetben a Megrendelő kötelezettsége az átvételhez alkalmas személyt/ személyeket vagy megfelelő eszközt biztosítani ( pl. targonca, raklap béka,stb).   A futárcégek nem rendelkeznek helyszíni rakodókkal vagy rakodógépekkel. Amennyiben a lerakodást a Megrendelő nem tudja megoldani és az átvételt megtagadja, abban az esetben a kiszállítás és visszaszállítás költsége a Megrendelőt terheli. 

Ha a kiszállítás módja nem egyértelmű kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben nem vette át vagy nem kereste a megrendelt csomagot, azt mi „átvételt megtagadta” jelzéssel visszakapjuk a szállítmányozó cégtől. Ebben az esetben fenntartja a jogot, hogy a megrendelő nevére és címére a továbbiakban ne küldjünk újra csomagot, vagy csak az előzőleg elküldött rendelés szállítási díjának előre történő megfizetése esetén adjuk fel újra a csomagot.

Újbóli csomagfeladást kizárólag a csomag ellenértéke és az oda-vissza szállítási díj + újbóli feladási díj előre történő megfizetése esetén áll módunkba teljesíteni!

Az átlagos szállítási idő 1-3 nap, így gyors és minőségi kiszállítást tudunk biztosítani, nagy terjedelmű vagy több csomagos rendelés esetén is!

Ha a termék nincs nálunk raktáron a szállítási idő 3-10 napra tolódhat. Ilyen esetben mindig tájékoztatjuk és egyeztetünk a megrendelővel a megadott telefonszámon vagy e-mail címen.

Arra törekszünk, hogy a legmegfelelőbb szállítási módot és a legkedvezőbb szállítási díjat biztosítsuk a vásárlóink számára. Megteszünk mindent, hogy a megrendelt termékek alapos becsomagolásával biztosítani tudjuk az ép és biztonságos szállítást.

 

2024 év szállítási költségei:

0-1,99 kg 1290Ft 
 2-4,99 kg1790Ft
 5-9,99 kg1990Ft
 10-14,99 kg2290Ft
 15-19,99 kg2490Ft
 20-24,99 kg2690Ft
 25-29,99 kg2990Ft
 30-34.99 kg3290Ft
 35-39.99 kg3390Ft
40-49.99kg4490Ft
50-59.99kg5390Ft
60-69.99kg6190Ft 
70-79.99kg6990Ft
80-89.99kg7890Ft
90-99.99kg8790Ft
100-109.99kg9890Ft
110-119.99kg10890Ft
120-129.99kg11750Ft
130-139.99kg12890Ft
140-149.99kg13990Ft
150-159.99kg14990Ft
Utánvét díj 200 000Ft-ig350Ft
Utánvét díj 200 000Ft felett590Ft

 

Raklapos szállítási díjaink:

160-300kg: 15990 Ft

300-500kg: 16990 Ft

A szállítási költség meghatározása + 500 kg esetén előre egyeztetés alapján történik.
Amennyiben a szállítási díj bármely okból ( túlméretes, túlsúlyos, nagy terjedelmű rendelés) változik, minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Az áraink bruttó árak, a 27% ÁFA-t tartalmazzák.

A szállítási költség a számlán minden esetben feltüntetésre kerül.

Amennyiben az fizetési módok közül az előre utalást választja, kérjük, NE UTALJON ELŐRE, csak ha már egyeztettünk Önnel a szállítást illetően!

Vízi növények házhozszállítása:
Az oldalon található növényeket az egész ország egész területére 24 órás határidővel, biztonsággal tudjuk szállítani, úgy, hogy a szállítás alatt semmi bajuk sem lesz. Amennyiben egy levél vagy szár megtörik, annak visszavágásával gyorsan, akár pár napon belül regenerálódik a növény. Kérheti cserép nélkül a kiszállítást.

Figyelem! Ellenőrizze a csomagot! Mi törekszünk rá, hogy a megfelelő szolgáltatóval szállíttassuk ki rendelését, valamint, hogy a csomagolás mindig megfelelő és biztonságos legyen. Ettől függetlenül előfordulhatnak problémák. Ha rendelése kézbesítésekor, vagy átvétele után problémát észlel (sérült, működésképtelen a termék stb.), azonnal lépjen velünk kapcsolatba! Lehetősége szerint még átvétel előtt, de mindenképp rögtön átvétel után 24 órán belül ellenőrizze a kézbesített csomagot.

Azon megrendelések esetén, amelyek raklapos vagy külön autós szállítást igényelnek a szállítási díj mértékéről minden esetben tájékoztatjuk.

Miután a megrendelt termékeket a szállításra megfelelően elkészítettünk és átadtunk a szállítmányozó cégnek, attól kezdve a szállítás során keletkezett kárért a szállítmányozó vállal garanciát. Minden esetben természetesen segítünk az esetleges kár rendezésében.


Kérjük, minden esetben ellenőrizze a csomag tartalmát a megrendelt termék/ek egyeznek e a megrendelésben szerepelt színnel, fajtával, mérettel stb. és ha bármilyen eltérést talál jelezze felénk telefonos elérhetőségeink egyikén vagy e-mail-en keresztül. Ilyen esetben azonnal cseréljük vagy pótoljuk az adott terméket. Ha ez nem felel meg élhet az elállás jogával. Amennyiben erre az átvételt követő 24 órán belül nem kerül sor semmilyen felelőséget nem vállalunk az ebből eredő kellemetlenségekért vagy akár károkért!

"A szó elszáll, az írás megmarad"

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy telefonon nem áll módunkban rendelést felvenni.

Bármilyen jellegű hibajelentése, szállítással való kérdése van kérjük azt írásban jelezze felénk.

A rendelésüket leadhatják webáruházban, az info@fekete-koi.com e-mail címen keresztül.

Kérjük, rendelésével kapcsolatban adják meg a termék pontos nevét, darabszámát, a szállítási és számlázási címet és a telefonszámot.

Hibabejelentéssel kapcsolatba kérjük, írja le egy pár mondatban az észlelt hibákat, mi a gond vele és rakja a termék dobozába. Ezen feltételekkel elkerülhetőek a kellemetlenségek egy esetleg „közölt vagy nem közölt” telefonos beszélgetéssel.
Megértésüket köszönjük!
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása