Ingyen házhozszállítás!

Kik és mikor részesülhetnek ingyenes házhoz szállításban.

Minden olyan vásárlónknak, aki 40000Ft felett vásárol és a rendelése nem haladja meg a 30kg-ot, Ingyen házhozszállítást biztosítunk!

Kivétel: Abban az esetben, ha 40000Ft felett vásárolt, de a megrendelt termékek a 40kg-ot meghaladják több csomagba tudjuk csak a szállítást megoldani, ebben az esetben szállítási díjat kell felszámoljunk. Nem részesül ingyenes szállításban abban az estben, ha a szállítását csak raklapon tudjuk megoldani raklapos szállítási díjat kell felszámoljunk.

Ingyenes házhozszállítást nem tudunk vállalni a következő termékekre!
Minden olyan termékre, ami túlméretes, bármelyik oldala meghaladja a 100cm-t.

Tekercses mezőgazdasági csövek, csepegtető csövek, egész tekercses csepegtető szalagok, tófóliák, kész tómedrek, kutyaszállító boksz, kozmetikai asztalok, valamint raklapon történő áruk szállítása.

Csomagolásra külön költséget nem számolunk fel.

Pontos szállítási idő (óra/perc) megadására nincs lehetőség, a kiszállítás kizárólag munkanapokon, 8:00-16:00 óráig bármely időszakban történhet, így célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol az átvevő személy egész nap elérhető.

A csomagot kétszer próbálják meg kézbesíteni munkaidőben. Sikertelen kézbesítés esetén a kézbesítő értesítőt hagy maga után. Kétszeri sikertelen kézbesítés esetén az értesítőn feltüntetett postán 5 napra letétbe helyezik a csomagját, és Ön ott veheti át amennyiben a kiszállítást a Posta végezte el.

Utánvétel esetén Ön a csomagot a házhoz szállító futárnak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza a megrendelt termékek értékét és annak szállítási díját. Az utánvét díjakat a szállítási táblázatban megtalálja.

Bankkártyás fizetés utánvét esetén  

(bankkártyás fizetés utánvét esetén kizárólag az MPL futárnál lehetséges amennyiben az adott település postai futárja rendelkezik bankkártyás fizető terminállal)

A tranzakció nem a weboldalon, hanem a futárnál lévő Mobil POS terminálon keresztül történik.

Módjában áll még banki utalással fizetni. (Ilyenkor nem számítunk fel utánvét díjat)

Valamint fizethet Online Bankkártyás fizetéssel. (Ilyenkor nem számítunk fel utánvét díjat)

A feladott termékekről a szállítmányozó cég SMS-ben küld egy rakomány jegyzéket (ami egy szám) amin a vásárlóink bármikor nyomon tudják követni a csomagjukat, ha a megkapott számot beírják ide Online csomag nyomkövetése.

Házhoz szállítás esetén kérjük, ellenőrizze a kiszállításkor a csomagot, és csak sérülésmentes és hiánytalan teljesítés esetén vegye át és írja alá az átvételi elismervényt.

Kérjük, az áru átvételekor tartsa magánál a személyi igazolványát vagy egyéb azonosító okiratát, mert az 1781/2006/EK Rendelet alapján a kézbesítő postai dolgozó bizonyos esetekben köteles azonosítani az átvevőt a vételár átvételekor.

Amennyiben nem vette át , vagy nem kereste a megrendelt csomagot-átvételt megtagadta jelzéssel visszakapjuk a Webáruházunk fenntartja a jogot, hogy a megrendelő nevére és címére a továbbiakban ne küldjön újra csomagot, vagy csak az előzőleg elküldött szállítási díjának előre történő megfizetése esetén teljesítse a megrendelést.

Újbóli kézbesítést kizárólag a csomag ellenértékének és az oda-visszaszállítási díj előre történő megfizetése esetén áll módunkba teljesíteni.

Elsődleges szállítmányozónk a Magyar Posta , kiszállítás akár másnapra.

Másodlagos szállítmányozónk a , utánvét esetén csak készpénzbe tud fizetni.

Amennyiben ön szeretné kiválasztani a futárt, akkor a rendelése leadásánál a megjegyzés rovatba írja meg részünkre.

Online csomag nyomkövetés.

Kétszeri kézbesítési kísérlet.

5 napos tárolás a szállítási címhez legközelebbi postán

Az átlagos szállítási idő 1-3 nap, abban az esetben, ha a termék nincs nálunk raktáron a szállítási idő 3-10 napra tolódhat. Ilyen esetben tájékoztatjuk és egyeztetünk vagy telefonon, vagy email keresztül.

A további szállítási díjaink is nagyon kedvezőek, megpróbáljuk megtalálni mindig a legmegfelelőbb szállítási módot a vásárlóink számára. Megteszünk mindent, hogy a megrendelt termékek csomagolásával biztosítani tudjuk az ép és biztonságos szállítást.

A megrendelések kiszállítását a Pannon XP futárszolgálattal is végezzük. Kiszállítási idő 1-4 munkanap. Utánvétes fizetés esetén bankkártyás terminállal való fizetésre nincs mód.


2022 év Szállítási költségei.

Szállítási díjaink.

0-1,99 kg 1290Ft 
 2-4,99 kg1790Ft
 5-9,99 kg1990Ft
 10-14,99 kg2290Ft
 15-19,99 kg2390Ft
 20-24,99 kg2590Ft
 25-29,99 kg2790Ft
30-40 kg2990Ft
40 kg felett90Ft

Utánvét díj 200 000 Ft-ig: 350 Ft

Utánvét díj 200 000 Ft felett: 590 Ft

Ingyenes szállítás 40000Ft felett 30kg-ig.

Az áraink bruttó árak, a 27% ÁFA-t tartalmazzák.

A szállítási költség a számlán minden esetben feltüntetésre kerül.

Amennyiben az fizetési módok közül az előre utalást választja, kérjük, NE UTALJON ELŐRE, csak ha már egyeztettünk Önnel a szállítást illetően!

Figyelem! Ellenőrizze a csomagot! Mi törekszünk rá, hogy megfelelő szolgáltatóval szállíttassuk ki rendelését, és hogy a csomagolás mindig megfelelő és biztonságos legyen. Ettől függetlenül előfordulhatnak problémák. Ha rendelése kézbesítésekor, vagy átvétele után problémát észlel (sérült, működésképtelen a termék), azonnal lépjen velünk kapcsolatba. Lehetősége szerint még átvétel előtt, de mindenképp rögtön átvétel után ellenőrizze a kézbesített csomagot.

Minden olyan vásárlónknak, aki 40000Ft felett vásárol és a rendelése nem haladja meg a 30kg-ot, Ingyen házhozszállítást biztosítunk!

Kivétel: Abban az esetben, ha 40000Ft felett vásárolt, de a megrendelt termékek a 30kg-ot meghaladják több csomagba tudjuk csak a szállítást megoldani, ebben az esetben szállítási díjat kell felszámoljunk. Nem részesül ingyenes szállításban abban az esetben, ha a szállítását csak raklapon tudjuk megoldani raklapos szállítási díjat kell felszámoljunk.

Ingyenes házhozszállítást nem tudunk vállalni a következő termékekre!
Minden olyan termékre, ami túlméretes, bármelyik oldala meghaladja a 100cm-t. Ilyenkor túlméret szállítási díjat kell felszámoljunk. Ezt minden esetben telefonon egyeztetjük még a szállítás előtt.

Tekercses mezőgazdasági csövek, csepegtető csövek, egész tekercses csepegtető szalagok, tófóliák, kész tómedrek, kutyaszállító boksz, kozmetikai asztalok, valamint raklapon történő áruk szállítása.

Ingyenes házhozszállítást nem tudunk vállalni a következő termékekre!

Tekercses mezőgazdasági csövek, csepegtető csövek, egész tekercses csepegtető szalagok, tófóliák, kész tómedrek, kutyaszállító boksz, kozmetikai asztalok, valamint raklapon történő áruk szállítása.

Azon megrendelések esetén, amelyek raklapos szállítást igényelnek a szállítási díj mértékéről minden esetben tájékoztatjuk.

Halak és vízi növények házhozszállítása.

Az oldalon található halakat és növényeket az egész ország egész területére 24 órás határidővel, biztonsággal tudjuk szállítani, úgy, hogy a szállítás alatt semmi bajuk sem lesz.

Raklapos szállítás esetén a raklapok díjai:

A raklapos szállítási díjak egyedi díjszámítás alapján történnek, függ a raklap méretétől és súlyától.

A kisebb raklapokon történő szállítás 60x99x160cm ára 8000-12000Ft/raklap

Az Eurós raklapokon történő szállítás 80x120x180cm ára 18000-25000Ft/raklap árakon lehet számolni, de minden esetben előzetesen leegyeztetjük a raklapos szállítás díját.

- Eldobható raklap díja + 1690Ft/raklap többletköltséggel jár.

- EUR laklap díja +1990Ft/raklap többletköltséggel jár.

Az árak bruttó árak, a 27% áfát tartalmazzák.

Miután a megrendelt termékeket a szállításra megfelelően elkészítettünk és átadtunk a szállítmányozó cégnek, attól kezdve a szállítás során keletkezett kárért a szállítmányozó vállal garanciát. Minden esetben természetesen segítünk az esetleges kár rendezésében.

Kérjük minden esetben ellenőrizze a csomag tartalmát a megrendelt termék (termékek) egyezik e a megrendelésben szerepelt színnel, fajtával, mérettel stb. és ha bármilyen eltérést talál jelezze felénk telefonon vagy emailon keresztűl. Ilyen esetben azonnal cseréljük vagy visszavásároljuk az adott terméket. Amennyiben erre nem kerül sor semmilyen felelőséget nem vállalunk az ebből eredő kellemetlenségekért vagy akár károkért.

"A szó elszáll, az írás megmarad"

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy telefonon nem áll módunkban rendelést felvenni.

Bármilyen jellegű hibajelentése, szállítással való kérdése van kérjük azt írásban jelezze felénk.

A rendelésüket leadhatják webáruházban, az info@fekete-koi.com e-mail címen keresztül.

Kérjük, rendelésével kapcsolatban adják meg a termék pontos nevét, darabszámát, a szállítási és számlázási címet és a telefonszámot.

Hibabejelentéssel kapcsolatba kérjük, írja le egy pár mondatban az észlelt hibákat, mi a gond vele és rakja a termék dobozába. Ezen feltételekkel elkerülhetőek a kellemetlenségek egy esetleg „közölt vagy nem közölt” telefonos beszélgetéssel.
Megértésüket köszönjük!
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása