Természetes vízkezelő 25Kg

Természetes vízkezelő 25Kg

Kérdése van a termékről? Látta valahol olcsóbban?
Bruttó: 9 990 Ft
(nettó: 7866.14 Ft)
Adóval együtt
Mennyiség
ELÉRHETŐ

 

Kérdések a termékről

 

Ingyenes kiszállítás 40 000 Ft feletti vásárlásnál.

 

2 éves garanciális feltételek

Természetes vízkezelő 25KgTermészetes vízkezelő termék kisebb és nagyobb kerti tavakba

Por állagú 100%-ban természetes ásványi anyagokból készült vízkezelő termék. A fő összetevője kalcium-karbonát egy puha állagú fehér por ami tenger fenéken lerakodott több millió éves ásványi anyagokból származik.

Természetes vízkezelő termék kisebb és nagyobb kerti tavakba

Por állagú 100%-ban természetes ásványi anyagokból készült vízkezelő termék. A fő összetevője kalcium-karbonát egy puha állagú fehér por ami tenger fenéken lerakodott több millió éves ásványi anyagokból származik. A kivételes mikro szerkezetének köszönhetően nagyon erős biológiai aktivitással tisztítja a tavat. A nagyon finom szerkezete automatikusan gondoskodik a egyenletes eloszlásárol a tóban.
Semlegesíti a savasságot és biztosítja a talaj pH értékét valamint elősegíti az oxigén igénylő baktériumok elszaporodását az iszapban. Az oxigén hiányos talajban a halak részére semmiféle tápanyag sincs. A használatával csökkentjük a felhalmozódott iszapréteget. Mivel minél nagyobb a tavainkban az iszap annál több mérgező gáz keletkezik. A vizet tisztítja valamint helyreállítja a növény és állatvilág részére.
Használata: A port keverjük jól össze egy vödörben és egyenletesen csapkodjuk be a tóba. Első kezelésre 0,5kg / m2   majd a későbbiekben a tavak karbantartására 250-300g/m2 használjunk. A kisebb tavaknál csökkentsük az adagot 50-100g/m2 –re

P20-VIZKEZ-25
7 DB
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password