Csepegtető szalag indító csap 17 x 3/4" KM (PO)

Csepegtető szalag indító csap 17 x 3/4" KM (PO)

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 249 Ft
(Nettó: 196.06 Ft)

119122

Mennyiség
ELÉRHETŐ

Csepegtető szalag indító csap (piros)

- 17mm-es szalaghoz
és 3/4"K külső menethez csatlakozik

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Csepegtető szalag indító csap 17 x 3/4" KM (PO)

Csepegtető szalag indító csap 17 mm x 3/4" KM PO

-       Egyszerűen szerelhető piros csapos indító idom szorítógyűrűvel csepegtető szalagokhoz

-       3/4" külső menetes átmenet

-       Teljesen UV álló, hosszú élettartamú

-       Szétszedhető, többször felhasználható

 

Termékleírás:

A csepegtető szalag indító csap 17 mm x 3/4" KM  idommal a csepegtető szalagot egy 3/4" belső menetes idomhoz tudjuk csatlakozatni. Az összes általunk forgalmazott csepegtető szalaggal kompatibilis.

Főbb tulajdonságai:

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Hideg vízhez használható

- Olcsó, gyors megoldás

- UV-álló műanyag kötőelem

- Hosszú élettartam

- Max. 4 bar nyomásig

- Szétszedhető, többször felhasználható

 

Használata:

A csepegtető szalag indító csap 17 mm x 3/4" KM  idommal a csepegtető szalagot csatlakoztatjuk egy 3/4" BM idomhoz. Kiváló megoldás csepegtető cső, PE cső, LPE cső, KPE cső vagy locsolótömlő összekötésére csepegtető szalaggal. A csepegtető indító idom szorítógyűrűs felére húzzuk rá a csepegtető szalagot. Nyomás alá helyezve a csepegtető szalagok öntözési köre akkor indul el, ha a csap nyitott állapotban van. A 3/4" külső menetes részt érdemes teflonszalaggal vagy menettömítő zsinórral tömíteni.

Összeszerelése:

A szalagot az idomba mindig ütközésig nyomjuk bele, a szalag merőlegesen álljon az összecsatlakoztatás során. A szerelés akkor problémamentes, ha a csepegtető szalag egyenesen van levágva. A csepegtető szalagot belenyomjuk a szorítógyűrű belső peremrészébe, majd visszafele tekerjük a szorítógyűrűt, ezzel beleszorítjuk a csepegtető szalagot az indító idomba. A csepegtető szalag indító csap 17 mm x 3/4" KM  bármilyen 3/4" belső menetes idommal össze tudjuk kötni. Például: a gerincvezetékre megfúrós idomot szereltünk, melynek csatlakozása 3/4" belső menetes, melyről a csepegtető szalagot a csepegtető szalag indító csap 17 mm x 3/4" KM  idommal könnyen le tudjuk csatlakoztatni. A 3/4" külső menetes részt érdemes teflonszalaggal vagy menettömítő zsinórral tömíteni. Az idomot nagyon egyszerű a csőhöz csatlakoztatni, külön szaktudást nem igényel. Amennyiben segítségre van szüksége, hogyan tudja használni az idomot, tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videót, melyet alább becsatolva is megtalál.

119122
1270 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása