Netafim spray tüske 12L/h

Netafim spray tüske 12L/h

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 27 Ft
(Nettó: 21.26 Ft)

221041

Mennyiség
ELÉRHETŐ

Netafim spray tüske 12L/h

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Netafim spray tüske 12 l/h

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Közvetlen a növény tövéhez tudunk öntözni, vízveszteség nélkül

- 5/3 mm kapilláris csőhöz

- Hideg vízhez használható

- Olcsó, gyors megoldás

- UV-álló műanyag, hosszú élettartamú

- Szétszedhető, többször felhasználható

 

 

Termékleírás

Ezt a sárga színű, nagy vízhozamú 12 l/h Netafim spray tüskét főként konténeres növények öntözésére használjuk. A vizet közvetlen a növény tövére szórja. A Netafim spray tüske felső körmös csatlakozása alatt egy mélyebb részt vehetünk észre, nem tudjuk a csövet teljesen a spray tüskére tolni. Azon a mélyedésen keresztül spriccel ki a víz. A spray tüske alsó körmös csatlakozását vakdugóként tudjuk használni, ha épp nem akarunk öntözni az adott spray tüskével. Csepegtető gomba nélkül tudjuk használni, mivel a Netafim spray tüske hozamszabályozott, 12 l/h vízkijuttatási teljesítménnyel rendelkezik. A kapillárcsövet egyszerűen a csepegtető tüske tetejére kell nyomni, a cső másik végét pedig az öntözőcső gerincvezetékbe csatlakoztatjuk egy 5/3 mm körmös csatlakozó segítségével. A lágyfalú, 5/3 mm kapillárcső fekete és lágyfalú, 5/3 mm kapilláris cső fehér típushoz egyaránt csatlakoztatható.

Használata

A Netafim spray tüskénél nincs szükségünk csepegtető gombára, itt a kapillárcsövet csatlakoztatjuk a gerincbe. Használatával nincs felesleges öntözési terület, közvetlen az öntözni kívánt növény gyökeréhez tudjuk vezetni a vizet, így nem lép fel vízveszteség. Kiépítése gyors és egyszerű, ezáltal rengeteg időt spórolhatunk magunknak. A csepegtető öntözés további előnye, hogy csökkenti a növénybetegségek kialakulásának kockázatát. A spray leszúró tüske kialakítása segít a vizet a növény tövéhez vezetni, továbbá hegyes vége könnyen leszúrható a talajba, ezáltal megfelelően rögzíteni tudjuk. A spray tüske olyan öntözési területeken használható, mint a gyümölcsös, faiskola, fóliasátor, üvegház, mezőgazdasági terület, kiskert, sziklakert, de alkalmazzuk még balkonládák, cserepes növények öntözésére is. Legfőképp olyan öntözési területen használjuk, ahol nagy távolságban (pl.: több mint 100 cm) helyezkednek el a fák, növények vagy nem egyenlő távolságban helyezkednek el a fák, növények és közvetlen a növény tövéhez szeretnénk öntözni. Otthonunkban is praktikus, mivel nem kell meglocsolnunk, vagy ha elutazunk is biztosítva van a növények öntözése. Nem kell felügyelni az öntözést, mivel az öntözőrendszer kiépítése után a csepegtetés gördülékenyen zajlik, akár automatizálhatjuk is a csepegtető öntözőrendszert.

Összeszerelése

Kiépítése gyors és egyszerű, ilyenkor a gerincvezetéket közvetlen ott fúrjuk meg, ahol a növény tövéhez el akarjuk vezetni a megfelelő vízmennyiséget és belenyomjuk az öntözőcsőbe az 5/3 mm körmös csatlakozó idomot. A csatlakozó idom mindkét vége körmös, így a másik felére könnyedén rá tudjuk húzni az 5/3 mm-es kapillárcsövet. A sárga tüske körmös csatlakozására pedig ráhúzzuk a vékony kapilláriscsövet. A tüskét közvetlen az öntözni kívánt növény tövéhez szúrjuk le.

Az általunk forgalmazott, méretarányos termékek egyaránt kompatibilisek egymással. Amennyiben további segítségre van szüksége, hogyan tudja használni, kiépíteni csepegtető öntözőrendszerét vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink segítenek. Bővebb leírást és összeszerelési útmutatót az adott termék leírásánál talál vagy tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videókat, melyek segítenek az összeszerelésben, megfelelő használatban.

 

 

 

221041
1050 DB

Kapcsolódó termékek

  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása