Hunter Mini-Clik esőérzékelő

Hunter Mini-Clik esőérzékelő

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 12 590 Ft
(Nettó: 9913.39 Ft)

333110

Mennyiség
ELÉRHETŐ

Hunter Mini-Clik  esőérzékelő

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Hunter Mini-Click esőérzékelő

HUNTER MINI-CLIK esőérzékelő a HUNTER gyártó szenzorcsaládjának legkisebb és legegyszerűbb tagja. A belsejében található tárcsák csapadék hatására megduzzadnak, miközben a mikrokapcsoló megszakítja a mégnesszelepek vezérlését. A MINI-CLIK érzékenysége 3-25 mm közötti csapadékmennyisére állítható be. A MINI-CLIK esőérzékelő alapesetben zárt állapotú, így minden olyan vezérlő computerhez beköthető, melyek ilyen szenzorokat képesek kezelni. A MINI-CLIK esőérzékelő nem csatlakoztatható elemes, csapra szerelhető vezérlőkhöz.

Jellemzők:

  • alapesetben zárt állapotú mikrokapcsoló
  • 3 - 25 mm közötti csapadékmennyiséghez igazítható
  • könnyedén fölszerelhető

Műszaki jellemzők:

  • mikrokapcsoló: 24 V~, 3A
  • bekötő vezeték: 7,5 méter 0,5 mmkeresztmetszetű jelkábel
  • méretek: 5 cm (ma) x 15 cm (ho)
  • tartozék: rögzítő csavarok

Minden Hunter által gyártott esőérzékelő kiváló termék és innovatív technológiákat alkalmaz. Nagy mértékben minimalizálhatjuk a vízfogyasztásunkat ezen készülékek által és sokat spórolhatunk velük.

A cég egyébként is élen jár a környezettudatos és víztakarékos öntözéstechnikai szolgáltatások és megoldások terén. Globális szinten tűzte ki célul a víztakarékos öntözőrendszer alkatrészek elterjesztését széles körben, legyen szó akár a kontrollerekről, szórófejeikről, vagy szenzoraikról. Bármelyik hasonló terméket választjuk is, biztosak lehetünk benne, hogy csúcsminőségű, innovatív és prémium kategóriás alkatrészhez jutunk.

HUNTER MINI-CLIK esőérzékelő egyszerű és pontos szerkezet. Megbízhatóan látja el a feladatát az év minden szakában és igen ellenálló felépítésű. Kiállja az idő próbáját és strapabíró szerkezetként dacol az időjárás viszontagságaival.

Bekapcsolása akkor megy végbe, mikor eső esetén a benne található lamellák megduzzadnak és idővel megnyomják a már említett mikrokapcsolót. A kikapcsolás esetében állítható a szerkezet, így azt, hogy mekkora eső esetén kapcsoljon ki a MINI-CLIK esőérzékelő, azt négy fokozatban állíthatjuk be. Mikor a lamellák kiszáradnak, azok megint vékonyak lesznek, a szenzor alaphelyzetbe áll, azaz zárt állapotba.

Nagy előnye ennek a típusnak, hogy szinte minden vezérlővel működik (kivéve az elemes, csapra szerelhető vezérlőket). Továbbá az is egy érv emellett a termék mellett, hogy igen nagy tűrőképességgel rendelkezik a szennyeződésekkel, így nem fog szükségtelen rendszerleállást okozni. Maga a burkolata UV stabil színtartó anyagból készült, így nem fog kifakulni az erős napsugárzástól. Rögzítése egyszerű, tetszőlegesen ereszcsatornára.

Mindent összevetve tehát ez egy egyszerű, de nagyszerű szenzor, mely nem is igényel karbantartást. A HUNTER MINI-CLIK esőérzékelő esetében, és mint a legtöbb cég által gyártott terméknél, rengeteg bemutató videó elérhető a Youtube-on a széles publikum számára, melyen megtekinthetjük a készüléket működés közben is, illetve a szerelésére is kapunk útmutatásokat.

333110
17 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása