Hunter Solar Synic fény érzékelő(333160)

Hunter Solar Synic fény érzékelő (333160)

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 35 090 Ft
(Nettó: 27629.92 Ft)

333160

Mennyiség
ELÉRHETŐ

Hunter Solar Synic fény érzékelő (333160)

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Hunter Solar Synic fény érzékelő(333160)

Hunter X-CORE, I-CORE, Pro-C 400, PCC és ACC öntözésvezérlő automatikákhoz. Rain Clik esőérzékelő, Freeze-Clik fagyérzékelő és párolgás, hőmérséklet érzékelő egyben. Méri a hőmérséklet adatokat és a napos órák számát. A begyűjtött információk alapján naponta módosíthatja az öntözésvezérlő beállításait külső beavatkozás nélkül.

- Hunter SOLAR SYNC meteorológiai állomás

- Quick Response / gyors reagálású

- Öntözés leállítása az eső kezdetétől számított 2-5 perc

- állítható szellőzőnyílás

- Fém L tartókonzollal kerítésre, falra szerelhető

- Több érzékelővel együtt is használható

- Max távolság a vezérlő és érzékelő között: 60 m

- Áram: 24V

- Kábel hossza: 12 mA Hunter Solar Sync érzékelő automatikusan a helyi klimatikus viszonyokhoz fogja igazítani az öntözést, ha egy megfelelő Hunter vezérlőhöz kapcsolják. A Solar Sync napsugárzás- és hőmérséklet- érzékelője méri a helyi időjárási adatokat az evapotranszpiráció (ET) vagy növények és a gyep által felhasznált csapadékmennyiség meghatározásához. A Solar Sync ezen felül még tartalmazza a Hunter Rain-Clik TM és a Freeze-Clik TM érzékelőket is, ezek letiltják az öntözést, ha esik az eső vagy fagy. Az érzékelőket egy kis modul köti össze a vezérlővel, a modul automatikusan növeli vagy csökkenti az öntözés időtartamát az időjárás változásának függvényében. A beavatkozás eredménye, hogy az öntözés hatékony, víztakarékos és a növények egészségesebbek. Egyszerűen programozza be a vezérlőt, ahogy szokta, és a Solar Sync leveszi a válláról az öntözési program kézi állításának gondját.

A Solar Sync rendszert egyszerűen és könnyen lehet egy megfelelő Hunter öntözést vezérlő automatához illeszteni (nézze meg a Hunter vezérlőautomata kezelési utasítását). A rendszer érzékelőjét olyan helyre kell tenni, ahol jól éri a nap és az eső is. A modult a Hunter vezérlő közelében vagy a belsejében kell elhelyezni. A Solar Sync érzékelője méri a napsugárzást és a hőmérsékletet, ebből kiszámítja a napi evapotranszpirációt (ET) az öntözéshez. Az öntözéssel annyi vizet kell pótolni, amennyit a növények a helyi időjárás miatt elvesztettek. A Solar Sync érzékelőjén van egy Rain - Clik TM esőérzékelő, ami automatikusan leállítja az öntözést, ha esik az eső, ezzel elkerülhető a szükségtelen öntözés esőben. A vezérlőt a nyár közepére szóló öntözésre programozza annak használati utasítása szerint. A Solar Sync modul az érzékelőktől kapott adatokkal naponta módosítja az öntözési programban megadott időtartamokat a vezérlőben lévő évszakokhoz igazítás funkció segítségével

333160
1 Elem
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása