Home pond Kata pond fonalas algaírtó 1000g

Home pond Kata pond fonalas algaírtó 1000g

Kérdése van a termékről? Látta valahol olcsóbban?
Bruttó: 39 990 Ft
(nettó: 31488.19 Ft)
Adóval együtt
Mennyiség
ELÉRHETŐ

Home pond Kata pond fonalas algaírtó 1000g

 

Kérdések a termékről

 

Ingyenes kiszállítás 40 000 Ft feletti vásárlásnál.

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Home pond Kata pond fonalas algaírtó 1000g


A már sokszor bizonyított és hatékony KATA POND megoldja a fonolas algák okozta örökös problémát. Fonalas alga a tavak 100%-ában előfordul, nem segít semmilyen technológia sem. Az egyszerűen a víz része ( már időtlen idők óta ), az első szervezetek egyike volt a vízben.

A KATA POND készítmény használata után a fonalas algák a vízben már nem jelennek meg. Az algás víz erősen csökkenti a halak életkomfortját.

Használati útmutató:

  • 1000 l ( 1 m3 ) vízhez 1 g készítménnyel számoljon. Ha a fonalas alga elburjánzott, akkor 1000 liter vízbe 1,5 g készítményt adagoljon.
  • a készítményt hetente egyszer adagolja a tó vizébe. A készítményt műanyag edényben keverje össze, és öntse az algás területekre
  • feloldatlan készítményt is öntse a tó vizébe
  • a 100 grammos csomagolás az egész szezonra ( április-október) elegendő egy kb. 4 m3-es tó folyamatos kezeléséhez. Tartsa be az adagolási előírást és a kezelési intervallumot! Akkor adagolja, ha a tó vízhőmérséklete 10 C foknál magasabb.
  • Tipp: az első adagot duplázza meg ( 2-3 g, 1 m3 vízhez ). Amikor az algák már eltűntek, akkor egy háromszoros adagot tegyen nejlon harisnyába, majd tegye a szűrőkamrába, és 3 hetente egyszer kissé mozgassa meg.
  • Youtube

    Szűrők


HPKP1000
99 DB
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password