Barenburg Resilient Blue Lawn fűmag 1kg

Barenbrug Resilient Blue Lawn fűmag 1kg

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 3 990 Ft
(Nettó: 3141.73 Ft)

resilientbluelawn1

Mennyiség
ELÉRHETŐ

Barenbrug Resilient Blue Lawn fűmag 1kg

Állja a sarat a legnehezebb időszakokban is!

- Jól ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek

- Gyors regenerálódás a megterhelő időszakok után

- Alacsonyabb ápolásigényű

- Rendkívül jól tűri az erős igénybevételt

- Nagyfokú betegségekkel szembeni ellenállóság

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Barenbrug Resilient Blue Lawn fűmag 1kg

20% Resilient Blue /Poa pratensis – Réti perje/ (Yellow Jacket Water Manager bevonattal kezelve)

25% RPR - Lolium perenne - Angol perje (Regenerálódó Angol perje)

15 % Festuca rubra ssp. rubra - Vörös csenkesz (tarackos)

15 % Festuca rubra ssp. commutata - Vörös csenkesz (törpe)

15 % Festuca trachyphylla - Keménylevelű csenkesz

Kézi szóró fűmaghoz és műtrágyához: Handy Pro

Ajánlott kijuttatás: 20-25g/m2

1kg fűmag 50m2-re elegendő

Legyen felkészülve a szélsőségekre! Az éghajlat világszerte változik, a szélsőségek egyre gyakoribbá, megszokottabbá válnak. Óriási felhőszakadásoknak, tikkasztó hőségnek és rettentő száraz nyaraknak vagyunk szemtanúi. Így egyre gyakrabban kell nehézségekkel szembe néznie. De nincs oka aggódni! Van egy új technológia, amely ellenáll ezen szélsőségeknek: a Resilient Blue! Kiállja a próbát és ellenáll a legnehezebb körülmények között is!

Tűrőképesség a legnehezebb időszakokban

Az elhúzódó szárazság és hőség, a betegségek általi nagyfokú fenyegetettség és a tartósan alacsony tápanyagellátottság mind olyan tényező, amely végzetes lehet a pázsit számára, Önnek pedig dilemmát okozhat.

Az általános réti perjétől eltérően a Resilient Blue® ilyen körülmények között is „megőrzi a hidegvérét”, és ellenáll a stresszfaktorok széles körének. A megfelelő időben történő regeneráció által a Resilient Blue® visszavág, és biztosítja az optimális borítottságot. Ettől olyan egyedi a Resilient Blue®!

Gyors regenerálódás a forróság és szárazság után

Az ellenálló képesség nemcsak a szélsőséges időjárási viszonyok elviselését jelenti, hanem mindenekelőtt az ilyen körülmények utáni, gyors regenerációt is.

Ha a pázsitja súlyos szárazság és forróság általi igénybevételnek van kitéve, jó tudni, hogy bízhat a Resilient Blue® erejében és a kívánt állapot helyreállásában. A Resilient Blue® az átlagos fűmagkeverékeknél nagyobb ellenálló képességű, és jóval gyorsabban regenerálódik a szélsőségek után.

Nagyfokú ellenállóság az erős igénybevétellel szemben

A Resilient Blue® a rendkívül erőteljes RPR® technológiát is alkalmazza. A RPR® (regenerálódó angolperje) a normál angolperjétől eltérően olyan gyökerező oldalhajtásokat hoz létre, amelyek biztosítják a villámgyors regenerálódást bármilyen károsodást követően. Az általános, csomós típusú angolperje nem rendelkezik ilyen tulajdonsággal. A gyökerező oldalhajtások teszik az RPR®-t ennyire erőssé a regeneráció terén. Az RPR® gyorsan csírázik és fejlődik. Az RPR® technológia és a Resilient Blue® technológia kéz a kézben járnak, egymás hatékonyságát fokozva. Ez igen erős és ellenálló kombináció!

Nagyfokú, betegségekkel szembeni ellenálló képesség

A szélsőséges időjárási viszonyok gyakran vezetnek a stresszkörülmények kialakulásához és a növényi betegségek előfordulásához. A Resilient Blue® ellenálló képessége biztosítja, hogy pázsitja kevésbé legyen fogékony a gombák általi támadásra, és hogy a gyep ne csak zöldebb, hanem egészségesebb is maradjon. Ennek köszönhetően folyamatos a gyep használatának a lehetősége. Ezáltal megtakarítást érhet el a karbantartás, a kárhelyreállítás és a növényvédő szerek költségeinek vonatkozásában.

A Resilient Blue® Lawn jobban teljesít alacsonyabb ráfordítás mellett is, mint a szokványos park fűmagkeverékek. Ezért a legjobb megoldás az erősebb igénybevételnek kitett, de alacsonyabb ráfordítási szinten ápolt pázsitok esetében. Összességében kijelenthetjük, hogy a Resilient Blue® az egyik legjobb választás a kertek, parkok pázsitjainak telepítéséhez. Ez az, ahol a Resilient Blue® technológia értelmet nyer. Természetesen alkalmas a meglévő füves területek felülvetéséhez is. Ne feledje, hogy az angolperjéhez képest valamivel hosszabb ideig tart, amíg a réti perje eléri teljes potenciálját.

Youtube csatorna

resilientbluelawn1
25 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása