Barenburg Resilient Blue Sport fűmag 15kg

Barenbrug Resilient Blue Sport fűmag 5kg

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 20 150 Ft
(Nettó: 15866.14 Ft)

(0 Ft kg)


resilientbluesport5


(Egységár: 4030 Ft / kg)
Mennyiség
ELÉRHETŐ

Barenbrug Resilient Blue Sport fűmag 5kg

Állja a sarat a legnehezebb időszakokban is!

Állja a sarat a legnehezebb időszakokban is!

Magas fokú tolerancia a legnehezebb időszakokban

Gyors regenerálódás a megterhelő periódusok után

Rendkívül jól tűri az erős igénybevételt

Nagyfokú betegségekkel szembeni ellenállóság

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Barenbrug Resilient Blue Sport fűmag 5kg

Fajok

20% Resilient Blue /Poa pratensis – Réti perje/ (Yellow Jacket Water Manager bevonattal kezelve)

10% Poa pratensis – Réti perje (Yellow Jacket Water Manager bevonattal kezelve)

45% Lolium perenne - Angol perje

25% RPR - Lolium perenne - Angol perje (Regenerálódó Angol perje)

Legyen felkészülve a szélsőségekre! Az éghajlat világszerte változik, a szélsőségek egyre gyakoribbá, megszokottabbá válnak. Óriási felhőszakadásoknak, tikkasztó hőségnek és rettentő száraz nyaraknak vagyunk szemtanúi. Ön, a gyep szakértőjeként egyre gyakrabban néz szembe nehézségekkel. Kell-e öntöznöm? Mennyit? Kimosódott a műtrágya? Nyírhatok füvet, ha az nedves? De nincs oka aggódni! Van egy új  technológia, amely ellenáll ezen szélsőségeknek: a Resilient Blue! Kiállja a próbát és ellenáll a legnehezebb körülmények között is!

Az elhúzódó szárazság és hőség, a betegségek általi nagyfokú fenyegetettség és a tartósan alacsony tápanyagellátottság mind olyan tényező, amely végzetes lehet a pázsit számára, Önnek pedig dilemmát okozhat. Az általános réti perjétől eltérően a Resilient Blue ilyen körülmények között is „megőrzi a hidegvérét”, és ellenáll a stresszfaktorok széles körének. A megfelelő időben történő regeneráció által a Resilient Blue visszavág, és biztosítja az optimális borítottságot. Ettől olyan egyedi a Resilient Blue!

A Resilient Blue technológia

A Resilient Blue® fűmagkeverék olyan fűfajtákat tartalmaz, amelyeknek kiváló az ellenálló képessége. A Resilient Blue® fűmagkeverékek alapját a speciális fejlesztésű, különleges ellenálló képességű Poa pratensis (réti perje) fajták alkotják. A Resilient Blue® fűmagkeverékben található réti perje magok Yellow Jacket Water Manager bevonattal vannak ellátva. Ez az egyedülálló vetőmagkezelési eljárás optimális nedvességtartalmat biztosít az elvetett magok környezetében. A fűmagok sikeresen és gyorsan csíráznak, a fiatal, még sérülékeny növények gond nélkül egészséges, életerős pázsittá fejlődnek. Így a Resilient Blue® technológia olyan megbízható alapot képez, amely biztosítja, hogy a pázsit felkészült legyen a jövő szélsőségeire.

Gyors regenerálódás a forróság és szárazság után

Ha a pázsitja súlyos szárazság és forróság általi igénybevételnek van kitéve, jó tudni, hogy bízhat a Resilient Blue erejében és a kívánt állapot helyreállásában. A Resilient Blue az átlagos fűmagkeverékeknél nagyobb ellenálló képességű, és jóval gyorsabban regenerálódik a szélsőségek után.

Ellenálló az erős igénybevétellel szemben

Resilient Blue a rendkívül erőteljes RPR technológiát is tartalmazza. A RPR (regenerálódó angolperje) a normál angolperjétől eltérően olyan gyökerező oldalhajtásokat hoz létre, amelyek biztosítják a villámgyors regenerálódást bármilyen károsodást követően. Az általános, bokros növekedésű angolperje nem rendelkezik ilyen tulajdonsággal. A gyökerező oldalhajtások teszik az RPR-t ennyire erőssé a regeneráció terén. Az RPR gyorsan csírázik és telepszik meg. Az RPR technológia és a Resilient Blue technológia kéz a kézben járnak, egymás hatékonyságát fokozva. Ez igen erős és ellenálló kombináció!

Nagyfokú, betegségekkel szembeni ellenálló képesség

A szélsőséges időjárási viszonyok gyakran vezetnek stresszkörülmények kialakulásához és a növényi betegségek előfordulásához. A Resilient Blue ellenálló képessége biztosítja, hogy pázsitja kevésbé legyen fogékony a gombák általi támadásra, és hogy a gyep ne csak zöldebb, hanem egészségesebb is maradjon. Ennek köszönhetően folyamatos a gyep használatának a lehetősége. Ezáltal megtakarítást érhet el a karbantartás, a kárhelyreállítás és a növényvédő szerek költségeinek vonatkozásában.

A Resilient Blue Sport jobban teljesít alacsonyabb ráfordítás mellett is, mint a szokványos sport fűmagkeverékek. Ezért a legjobb megoldás az intenzíven használt és karbantartott sportpályákhoz, sportgyepekhez, szabadidős játékfelületekhez. Összességében kijelenthetjük, hogy a Resilient Blue az egyik legjobb választás az új sportpályák vetéséhez. Ez az, ahol a Resilient Blue technológia értelmet nyer. Természetesen alkalmas a meglévő pályák felülvetéséhez is. Ne feledje, hogy az angolperjéhez képest valamivel hosszabb ideig tart, amíg a réti perje eléri teljes potenciálját.

Kézi szóró fűmaghoz és műtrágyához: Handy Pro

Ajánlott kijuttatás: 20-25g/m2

1kg fűmag 50m2-re elegendő

Legyen felkészülve a szélsőségekre! Az éghajlat világszerte változik, a szélsőségek egyre gyakoribbá, megszokottabbá válnak. Óriási felhőszakadásoknak, tikkasztó hőségnek és rettentő száraz nyaraknak vagyunk szemtanúi. Így egyre gyakrabban kell nehézségekkel szembe néznie. De nincs oka aggódni! Van egy új technológia, amely ellenáll ezen szélsőségeknek: a Resilient Blue! Kiállja a próbát és ellenáll a legnehezebb körülmények között is!

Tűrőképesség a legnehezebb időszakokban

Az elhúzódó szárazság és hőség, a betegségek általi nagyfokú fenyegetettség és a tartósan alacsony tápanyagellátottság mind olyan tényező, amely végzetes lehet a pázsit számára, Önnek pedig dilemmát okozhat.

Az általános réti perjétől eltérően a Resilient Blue® ilyen körülmények között is „megőrzi a hidegvérét”, és ellenáll a stresszfaktorok széles körének. A megfelelő időben történő regeneráció által a Resilient Blue® visszavág, és biztosítja az optimális borítottságot. Ettől olyan egyedi a Resilient Blue®!

Gyors regenerálódás a forróság és szárazság után

Az ellenálló képesség nemcsak a szélsőséges időjárási viszonyok elviselését jelenti, hanem mindenekelőtt az ilyen körülmények utáni, gyors regenerációt is.

Ha a pázsitja súlyos szárazság és forróság általi igénybevételnek van kitéve, jó tudni, hogy bízhat a Resilient Blue® erejében és a kívánt állapot helyreállásában. A Resilient Blue® az átlagos fűmagkeverékeknél nagyobb ellenálló képességű, és jóval gyorsabban regenerálódik a szélsőségek után.

Nagyfokú ellenállóság az erős igénybevétellel szemben

A Resilient Blue® a rendkívül erőteljes RPR® technológiát is alkalmazza. A RPR® (regenerálódó angolperje) a normál angolperjétől eltérően olyan gyökerező oldalhajtásokat hoz létre, amelyek biztosítják a villámgyors regenerálódást bármilyen károsodást követően. Az általános, csomós típusú angolperje nem rendelkezik ilyen tulajdonsággal. A gyökerező oldalhajtások teszik az RPR®-t ennyire erőssé a regeneráció terén. Az RPR® gyorsan csírázik és fejlődik. Az RPR® technológia és a Resilient Blue® technológia kéz a kézben járnak, egymás hatékonyságát fokozva. Ez igen erős és ellenálló kombináció!

Nagyfokú, betegségekkel szembeni ellenálló képesség

A szélsőséges időjárási viszonyok gyakran vezetnek a stresszkörülmények kialakulásához és a növényi betegségek előfordulásához. A Resilient Blue® ellenálló képessége biztosítja, hogy pázsitja kevésbé legyen fogékony a gombák általi támadásra, és hogy a gyep ne csak zöldebb, hanem egészségesebb is maradjon. Ennek köszönhetően folyamatos a gyep használatának a lehetősége. Ezáltal megtakarítást érhet el a karbantartás, a kárhelyreállítás és a növényvédő szerek költségeinek vonatkozásában.

A Resilient Blue® Lawn jobban teljesít alacsonyabb ráfordítás mellett is, mint a szokványos park fűmagkeverékek. Ezért a legjobb megoldás az erősebb igénybevételnek kitett, de alacsonyabb ráfordítási szinten ápolt pázsitok esetében. Összességében kijelenthetjük, hogy a Resilient Blue® az egyik legjobb választás a kertek, parkok pázsitjainak telepítéséhez. Ez az, ahol a Resilient Blue® technológia értelmet nyer. Természetesen alkalmas a meglévő füves területek felülvetéséhez is. Ne feledje, hogy az angolperjéhez képest valamivel hosszabb ideig tart, amíg a réti perje eléri teljes potenciálját.

Youtube csatorna

resilientbluesport5
7 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása