Lapátkerekes halastó levegőztető Paddle Wheel (PAD-1.5) 1500w 240V

Lapátkerekes halastó levegőztető Paddle Wheel (PAD-1.5) 1500w 240V

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 359 900 Ft
(Nettó: 283385.83 Ft)

PAD15

Mennyiség
ELÉRHETŐ

A lapátkerekes halastó levegőztető Paddle Wheel  (PAD-1.5)  Kiválóan alkalmas halastavak levegőztetésére, szellőztetésére. 

A  termék szállítását megtudjuk oldani saját járművünkkel, a szállítási díjban ilyenkor 150Ft/km díjjal kell számolni vagy egyeztetés után egyedi ajánlattal. A termék személyesen is átvehető a telephelyünkön előre egyeztetett időpontban. 
Minden esetben keressük a szállítási költséggel kapcsolatban.

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Lapátkerekes halastó levegőztető Paddle Wheel (PAD-1.5) 1500w 240V

Jellemzői:

 • 4db járókerék növeli az oxigént a halak számára

 • Munkaterület 1300-6600m2

 • Oxigén átviteli kapacitás több mint 1,5kg/H (O2)

 • Zaj kibocsájtás 78 dB

 • Megbízható kitűnő minőség

 • Magas vízkeringetési teljesítmény

 • Hosszú élettartam

 • Energiatakarékos üzemelés

 • Könnyű súlyú

 • Egyszerű és gyors beüzemelés

 • Súlya 100kg

 • A vezeték nem tartozék! Bármilyen hosszúságban külön rendelhető a termékhez.
  Ezt az igényét jelezze felénk!
Rendelhető vezetékek:
3x1,5 gumikábel 690 Ft/m
gumi dugvilla 250V 16A 1900 Ft

Használat és karbantartás:
A készüléket gondosan rögzíteni kell 4db oszlophoz, akár 1 colos vas csövekhez, amiket olyan mélyre kell leütni a tó talajában hogy masszívan álljanak. A készülék megfelelő rögzítésen nagyon fontos a biztonságos működéséhez. Abban az esetben ha nem jól van rögzítve elszabadulhat és akár magára tekerheti az oszlopokat vagy a rögzítő köteleket ami a készülék meghibásodásához is vezethet. A készüléket úgy rögzítsük, hogy legyen mozgástere az esetleges vízszint ingadozásánál.

Karbantartás: Az első használat előtt meg kell bizonyosodni hogy az összes csavar kellően meg van húzva. Ellenőrizze le a villanymotor alatti forgatómű házban az olaj szintet. Ezt nem csak a beüzemeltetés előtt kell elvégezni hanem rendszeresen ellenőrizni kell. Használat során szükséges karbantartást végezni a lehajtó tengelyen is mert ha lekoszolódik szorulhat, súrlódhat a távtartón és így a motor melegedhet valamint a teljesítménye csökkenhet ez által.  Abban az estben ha a készüléket aggregátorról használja fontos, hogy ne legyen áramingadozás, mert az akár a villanymotor meghibásodásához is vezethet. A lapátokat is karban kell tartani a különféle lerakódások esetlegesen feltekeredett növények vagy egyéb szennyező anyagok eltávolítása nagyon fontos, hiszen ezzel a készülék szakszerű működését segítjük elő. A lapátok túlzott szennyeződése a motor esetleges felmelegedésében is szerepet játszhat, vagy akár a meghibásodásához is vezethet.

Használati tanács.

A halastó levegőztető berendezéseket úgy érdemes használni hogy legyen pihenő ideje a készüléknek, tehát két órás használat után egy órás szünet. Ezt akár egy időzítő segítségével is be lehet állítani. Légnyomás különbségek esetén minden esetben a hajnali és a kora délutáni órákban valamint éjszaka érdemes üzemeltetni a készüléket.

Napközben nem kell üzemeltetni a készüléket, mert a nappali túlzott oxigén bejuttatással nem hogy javítunk hanem ártunk vele. Elősegítjük az algásodás folyamatát és szaporodását. A készülék nappali használatánál károsodhat a motor tekercselése, mivel a rekkenő hőségben nincs megfelelő hűtése.PAD15
3 DB
 • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása