Halastó Injektoros levegőztető Deep Water Jet Aerator DJA-1.5 (1500w 230V)

Halastó Injektoros levegőztető Deep Water Jet Aerator DJA-1.5 (1500w 230V)

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 249 900 Ft
(Nettó: 196771.65 Ft)

DJA-15230V

Mennyiség
ELÉRHETŐ

A  termék szállítás raklapra történik, vagy személyesen lehet átvenni a telephelyünkön. 
Minden esetben keressük a szállítási költséggel kapcsolatban.

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Halastó Injektoros levegőztető Deep Water Jet Aerator DJA-1.5 (1500w 230V)

Jellemzői.

 • Könnyű, rugalmas és könnyen kezelhető.

 • Korrózióálló anyagból készül, ezzel hosszú élettartam biztosított

 • Oxigén bejuttatása a vízbe

 • Alacsony energiafogyasztás

 • Könnyűsúlyú, egyszerű működtetésű

 • Úszó szerkezet

 • Oxigén leadás 0,8kg(O2)/h

 • Zajkibocsájtás 0,3dB

 • súlya 40kg

 • Energia hatékonyság 0,82 kg(O2)/kw.h

Az Air-Jet lényege hogy oxigénnel dúsítja a vizet és tisztán tartja azt. A vízsugár különböző szögbe beállítható így különböző mélységű vízben is alkalmazható akár 2 méteres vízmélységig.

Előnye hogy halkan dolgozik a víz felszíne alatt. Az erős merülő motor a közvetlenül hajtott propellerekkel egy hatalmas vízkeringetést hoz létre viszonylag alacsony energiafogyasztás mellett. A gép beszívja a levegőt és kis buborékokra szétbontva a vízbe fecskendezi azt. Ezeket a finom buborékok hosszú ideig oxigénellátását biztosítanak az adott tónak.

A levegő sugár megkeveri az egész tavat és megelőzi a holt területek kialakulását. Így az oxigént eloszlatja az egész vízben, mely egyformán előnyös a halak és mikrobák számára is. 

Használat és karbantartás:
A készüléket gondosan rögzíteni kell . A készülék megfelelő rögzítésen nagyon fontos a biztonságos működéséhez. Abban az esetben ha nem jól van rögzítve elszabadulhat és akár magára tekerheti az oszlopokat vagy a rögzítő köteleket ami a készülék meghibásodásához is vezethet. A készüléket úgy rögzítsük, hogy legyen mozgástere az esetleges vízszint ingadozásánál.

Karbantartás: Az első használat előtt meg kell bizonyosodni hogy az összes csavar kellően meg van húzva.  Abban az estben ha a készüléket aggregátorról használja fontos, hogy ne legyen áramingadozás, mert az akár a villanymotor meghibásodásához is vezethet.

Használati tanács.

A halastó levegőztető berendezéseket úgy érdemes használni hogy legyen pihenő ideje a készüléknek, tehát két órás használat után egy órás szünet. Ezt akár egy időzítő segítségével is be lehet állítani. Légnyomás különbségek esetén minden esetben a hajnali és a kora délutáni órákban valamint éjszaka érdemes üzemeltetni a készüléket.

Napközben nem kell üzemeltetni a készüléket, mert a nappali túlzott oxigén bejuttatással nem hogy javítunk hanem ártunk vele. Elősegítjük az algásodás folyamatát és szaporodását ami az éjszaka oxigén megvonásával jár. A készülék nappali használatánál károsodhat a motor tekercselése, mivel a rekkenő hőségben nincs megfelelő hűtése. 

 

A vezeték nem tartozék! Bármilyen hosszúságban külön rendelhető a termékhez.
Ezt az igényét jelezze felénk!

Rendelhető vezetékek:
3x1,5 gumikábel 690 Ft/m
gumi dugvilla 250V 16A 1900 Ft

DJA-15230V
5 DB
 • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása