Velda bio-oxydátor iszapmentesítő 1 L 10 m2 felülethez

Velda bio-oxydátor iszapmentesítő 1 L 10 m2 felülethez

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 3 990 Ft
(Nettó: 3141.73 Ft)

122148

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
2 5% Legfeljebb 399 Ft
4 10% Legfeljebb 1 596 Ft
6 15% Legfeljebb 3 591 Ft
Mennyiség
ELÉRHETŐ

Velda bio-oxydátor iszapmentesítő 1 L 10 m2 felülethez

Mennyiségi kedvezmény:

2-3db    -5%

4-5db   -10%

6db-tól -15% kedvezmény

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Velda bio-oxydátor iszapmentesítő 1 L 10 m2 felülethez


Szerves Oxydator megakadályozza az új iszap kialakulását.
A három fő komponens:

- PH-szabályozó részecskék
- Természetes mész
- Fagyasztva szárított mikroorganizmusok"Bio-Oxidator" egy igen hasznos tóvíz adalék, ugyanis szétoszlatja a tóba hullófalevelek és felhalmozódó hal-ürülék által képződő szerves tófenék-iszapot. A tóba hulló falevelek, vízinövények részecskék és halürülék / haltáp maradékok egyre jobban telítik, "szennyezik" a tófeneket. Amennyiben ez szegényes oxigéncserével is párosul, akkor ez a tófenékre ülepedett "szennyezett" réteg elsavanyodásával, ill. az organikus hulladék bakteriális felszaporodásával is együtt jár. Mindez igen kedvezőtlen tóvíz-állapothoz vezet, éspedig a vízinövénynek fejlődése leáll és beindul az intenzív alga képződés! A BioOxidator átalakítja, lebontja a szerves fenékiszapot, és megakadályozza az organikus fenékiszap kialakulását. A BioOxidátor alkotóelemei 3 féle kedvező hatást fejtenek ki:

A termék pH értéket szabályozó szemcséi akadályozzák meg a tófenéken összegyűlő iszap elsavanyodását. A termék natúr-mészkő adaléka lassan oldódik fel a tóvízben és így biztosítja a megfelelő vízkeménységet a tófenék környezetében. A termékbe adagolt (mély hűtve szárított) mikroorganizmusok a vízzel érintkezve azonnal hozzákezdenek a fenékre ülepedett hulladékok bakteriális átalakításához.

Adagolása: A tó-alapterület szerinti m2-ként 4-5 evőkanál BioOxidator-t kell a tóvíz felszínén egyenletesen szétszórni. 14 nap múlva ezt megismételni. Egy flakon (2500 ml) BioOxidator maximálisan 25m2 tófenék-alapterületű tó (kétszeri) kezeléséhez elegendő. A kezelés bármely évszakban elvégezhető. (Tavaszi vagy őszi tóápolás esetén ajánlott a nagy mennyiségeben a tóba hullott falevél mechanikus eltávolítása a kezelés megkezdése előtt !)

122148
8 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása