Ozon UV-C Redox TurbO3 Low készülék

Ozon UV-C Redox TurbO3 Low készülék

Kérdése van a termékről? Látta valahol olcsóbban?
Bruttó: 289 000 Ft
(nettó: 227559.06 Ft)
Mennyiség
ELÉRHETŐ

  • Kérdések a termékről Kérdések a termékről
  • Ingyenes kiszállítás 40 000 Ft feletti vásárlásnál. Ingyenes kiszállítás 40 000 Ft feletti vásárlásnál.
  • 2 éves garanciális feltételek 2 éves garanciális feltételek

Ozon UV-C Redox TurbO3 Low készülék- 75w UV-C lámpa
- Levegő kompresszor
- ózonáló készülék
- csatlakozás 32-50mm
Maximális szivattyú 20000L/h
Maximális Tó méret 75000L


Ez a készülék áll egy levegő kompresszorból, UV-C/Ózon-készülékből társításából és egy statikus keverő. A levegő pumpa segítségével mintegy 0,6gramm ózont kever a kombinációs lámpához. Az ózonnal kevert levegő összekeveredik a statikus keverő segítségével a beáramló vízzel, és létrejön az oxidációs folyamat. A víz áthaladásával fertőtlenítődik elpusztulnak az algák,baktériumok,vírusok.

Az UV-C redoxTurbo3 növeli a kapacitást a tó szűrőjének segítve és gazdagítja aTó vízét oxigénnel, így egy egészséges életteret biztosít
a halak és a növények részére.

Kerti tavak és fürdő tavaknál egyaránt alkalmazható. Használata során a vízben felhalmozódott ammóniumot átalakítja nitráttá. A bomló termékeket teljes mértékben lebontja, semlegesíti. A zavaró anyagokat lebontja így tisztábbá teszi a vizet, nem lesz homályos és zavaros, baktériumokat és vírusokat semlegesíti. Nagy mértékben segíti semlegesíteni az algák szaporodását! A készülék kompresszor segítségével működik. A készüléken található bemeneti csatlakozóhoz hozzá csatlakoztatjuk a kompresszort aminek a segítségével a keveri az ozont a vízhez. A készülék bemenete és kimenet egyaránt alkalmas bordás tömlő illetve pvc cső csatlakoztatására ( különféle méretekben). Mi is tulajdonképpen az ózon? Az ózon az oxigén speciális formája. Az oxigént normál esetben 2 atomos molekula alkotja, az ózon viszont háromatomos oxigén. Az ózon biokémiai reakció hatása az akváriumban nagyon erős oxidáló erőből tevődik össze. Az ózon az egyik legerősebb oxidálószer, miközben nem ártalmas a környezetre és így, hogy három atom oxigénből áll semmilyen mértékben nem befolyásolja az akváriumunk illetve kerti tavak vizének kémiáját. Segíti a vizekben levő toxinok lebomlását (nitrit és ammónium vegyületek).
.
  • Az ozon készülékben található kvarcüvegre nem vállalunk garanciát.

  • A kvarcüveg sérülése esetén az uvc lámpában keletkezett más meghibásodás garanciavesztéssel járhat.

P14-REDOXL
100 Termékek

Register

Új fiók

Már rendelkezik fiókkal?
Jelentkezzen be Vagy Jelszó visszaállítása