Filtreau UVC 80W (Amalgam) sterilizáló készülék

Filtreau UVC 80W (Amalgam) sterilizáló készülék (ház nélküli)

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 98 990 Ft
(Nettó: 77944.88 Ft)

F174

Mennyiség
ELÉRHETŐ

Filtreau UVC 80W (Amalgam) sterilizáló készülék (ház nélküli)

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Filtreau UVC 80W (Amalgam) sterilizáló készülék (ház nélküli)A Filtreau UV-C Select biztosítja a kristálytiszta vizet. A kifinomult kialakítás és a kiváló minőségű anyagok magas UV-C sugárzást eredményeznek, pontosan 253,7 nm hullámhosszúsággal. Ez a magas szintű sugárzás szinte minden baktériumot, vírust és még gombát is megöli, tiszta és tiszta vizet biztosítva. Ennek eredményeképpen a hozzáadott vegyi anyagok (pl. Klór) szintje akár 80% -kal is csökkenthető, ami biztosítja a természetes, egészségesebb vizet!

A rendkívül széles RVS316 ház miatt a víz hosszú ideig tartja az UV-C sugárzást. Ez a széles ház gondoskodik arról is, hogy a vízkezelés során minimális nyomásveszteség érhető el. A ház belülről csiszolt, így minimálisra csökkentve a falhoz tapadó szennyeződések esélyét. Összességében ez növeli az UV-C sugárzás hatékonyságát 35% -kal.

Az intelligens elektronika azt jelzi, hogy a lámpa nem termel elegendő sugárzást és módosítani kell. A készülék mindig tökéletesen működik!

- Csökkenti a klórt és egyéb vegyi anyagokat akár 80%kal
- Energia hatékony és környezetbarát.
- 35% -kal több visszaverődéssel előállított UV-C.
- UV-C izzó élettartama; 12 000 óra.
- Egyszerű telepítés.

A termék a házat nem tartalmazza.

Fontos tudnivalók az UVC lámpákról:

  • Az uvc lámpa használatához szivattyúra van szükség minden esetben.

  • A szivattyút minden esetben az uvc lámpa nagyságához méretezzük (W/L/h)

  • Használni csak a vízfelszínen kívül lehet, nem lehet sem a házat sem a trafót víz alá rakni. Érdemes árnyékolni, hogy ne melegedjen fel. Minden esetben, ha be van üzemelve a szivattyúnak is működnie kel, mert az adja neki a hűtést. Amikor a szivattyút kikapcsoljuk az uvc lámpát is ki kel kapcsolni. Abban az esetben, ha az uvc lámpán nem megy keresztül víz (a szivattyú meghibásodott, vagy kikapcsoltuk)az uvc lámpa képes túlmelegedni és meghibásodni, valamint ha az uvc lámpa túl sokáig üzemelt szárazon és túlmelegedett a szivattyú újbóli elindításakor a hideg víz megrepesztheti az uvc lámpa kvarcüvegét és ez az uvc lámpa meghibásodásához vezethet.

  • Figyeljünk, hogy ne rakjuk, kövek sziklák közé sem az uvc lámpa házát sem a trafókat mert a nagyobb sziklák kárt okozhatnak az uvc lámpában és a trafóban is egyaránt.

  • Ne ejtsük le sem a házat sem a kvarcüveget, karbantartáskor vigyázzunk hogy ne lépjünk rá a kvarcüvegre és ne húzzuk túl a csatlakozókat.

  • Figyelni kel, hogy az uvc izzó cseréjénél vagy a kvarcüveg tisztításánál ne sérüljön a kvarcüveg.

  • Az uvc lámpában található kvarcüveg sérülése (törése vagy repedése) az uvc lámpa meghibásodásához vezethet.

F174
2 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása