PVC 20mm ragasztható hollanderes toldó idom

PVC 20mm ragasztható hollanderes toldó idom

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 410 Ft
(Nettó: 322.83 Ft)

222004

Mennyiség
ELÉRHETŐ

PVC 20mm ragasztható hollanderes toldó idom

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

PVC 20mm ragasztható hollanderes toldó idom

PVC toldó hollander 20 mm (szétszerelhető) ragasztható

A PVC toldó hollander 20 mm (szétszerelhető) ragasztható alkalmazása igazán széleskörű, és sokoldalú. Nagyszerű alternatívát kínál a toldó hollander 20 mm (szétszerelhető) ragasztható arra, hogy PVC nyomócsöveket köthessünk, toldhassunk össze. Mindezt ráadásul úgy, hogy a hollandernek köszönhetően ez oldható legyen a későbbiekben.
A PVC hollanderes toldó 20 mm (szétszerelhető), ragasztható, tehát a csőre való felhelyezése bármilyen ragasztóval pillanatok alatt megoldható.

Ragasztás folyamata:

- letisztított felületeket a ragasztás előtt papírvattával zsírtalanítani kell
- az idom és a cső ragasztási felületét fanyelű szőrecset segítségével, ragasztóval be kell kenni, ragasztószer: VINILFIX
- a ragasztóval bevont felületeket gyorsan illesszük egymásba. A ragasztást követő 30 percbe nem szabad mechanikai igénybevételnek kitenni a ragasztott felületet.
Nyomáspróba pedig 20°C-on, 8 óra elteltével végezhető el.

A PVC toldó hollander 20 mm (szétszerelhető) idom a ragasztást követően stabilan, 100%-an szivárgásmentesen fog rögzülni a csövön.
Mielőtt a nyomócsövet a toldó hollander 20 mm (szétszerelhető) termékünkhöz csatlakoztatnánk, ragasztanánk, érdemes minden esetben a fentebb (ragasztás folyamata) leírtak szerint elvégezni mindezt.

Ragasztható csatlakozók alkalmazhatósága:

épületen belül: falhornyokban, falon kívül bilinccsel rögzítve, szerelőszekrényben
- akár épületen kívül: földbe fektetve, nyirkos, vizes helyen

A PVC toldó hollander 20 mm (szétszerelhető) ragasztható jellemzői:

- Nagyon biztos és stabil összekötést biztosít a nyomócsövek számára ez a termék
- Erős, UV álló alapanyag, hosszú élettartam
- A hollandernek köszönhetően egy oldható toldást kapunk, ami a későbbiekben nagyon hasznos lehet.
- 20 mm-es nyomócsövek összekötésére alkalmas ez az idom
- 10 bar nyomástűrés

Fontos tudnivalók

A 20-110 mm átmérőjű PVC nyomócsövek és idomok ragasztással köthetők egymáshoz. Óriási előnye ennek a termékcsaládnak, hogy nagyon időtálló, nagyon széles körű használat, méret és idomrendszer jellemzi a rendkívül korrekt ár/érték arány mellett. Fontos és nem elhanyagolható tényező továbbá, hogy ezek az idomok magas kémiai ellenállóképességgel rendelkeznek.

Szállítás, tárolás

A csöveket nagy mennyiségben tanácsos lehetőleg erre a célra kialakított szállítóeszközben szállítani. Másfajta szállítás és tárolás esetén a csövek a szállítóeszközön, tároló helyen lehetőleg teljes hosszukban feküdjenek fel, de legalább 1,5 méterenként legyenek alátámasztva és a rakat magassága ne haladja meg az 1 métert. Ütésszerű igénybevételt mind szállítás, mind tárolás során kerülni kell, különösen +5°C alatti hőmérséklet esetén. A terméket hosszabb idejű (3 hónap) tárolásnál közvetlen napsugárzástól védeni kell. A csöveket legcélszerűbben kalodában lehet tárolni.

Ragasztó
Youtube

222004
87 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása