Fúrószár gumigyűrűs indítókhoz (16 mm dupla peremes szilikonos gumigyűrűhöz)

Fúrószár gumigyűrűs indítókhoz (16 mm dupla peremes szilikonos gumigyűrűhöz) TR

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 8 990 Ft
(Nettó: 7078.74 Ft)

022BDMD22000000

Mennyiség
ELÉRHETŐ

Fúrószár gumigyűrűs indítókhoz (16 mm dupla peremes szilikonos gumigyűrűhöz)

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Fúrószár gumigyűrűs indítókhoz (16 mm dupla peremes szilikonos gumigyűrűhöz)

Fúrószár gumigyűrűs indítókhoz (16 mm dupla peremes gumigyűrűhöz PP)

 

Amennyiben az öntözőrendszerünk gerincvezetékéről szeretnénk leágazásokat eszközölni, akkor a csapos, vagy csap nélküli indítóból érdemes gumigyűrűset választani. A fúrószár gumigyűrűs indítókhoz (16 mm dupla peremes gumigyűrűhöz PP) egyszerű, strapabíró kiegészítőként funkcionál, amely használata után egy tökéletes lyukat tudunk gyártani, a gumigyűrűnek. Fontos, hogy amikor elkészítettük a lyukat a fúrószár gumigyűrűs indítókhoz (16 mm dupla peremes gumigyűrűhöz PP) segítségével, akkor a sorjás részt mindenképpen távolítsuk el, így a gumigyűrű tökéletesen fog tömíteni az általunk elkészített lyukba.
De használhatjuk akár a fúrószár gumigyűrűs indítókhoz (16 mm dupla peremes gumigyűrűhöz PP) kelléket a megfúrós idomok menetes részének való megfúrásához, előkészítéséhez.
Amire mindenképpen érdemes figyelni a használat során, hogy a fúrószár gumigyűrűs indítókhoz (16 mm dupla peremes gumigyűrűhöz PP) csak olyan erővel fúrjuk meg a csövet, hogy nehogy átfúrjuk a cső felső fele mellett az alsót is. Ha ez megtörténik, akkor az a rész használhatatlan lesz.
A fúrószár gumigyűrűs indítókhoz (16 mm dupla peremes gumigyűrűhöz PP) használhatjuk kpe, lpe, ppe, pe csövekhez is egyaránt.

Youtube
 

 

 

 

022BDMD22000000
32 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása