LayFlat lyukasztó kék layflat csapos indítóhoz

LayFlat lyukasztó kék layflat csapos indítóhoz

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 28 990 Ft
(Nettó: 22826.77 Ft)

015LDA000000000

Mennyiség
ELÉRHETŐ

LayFlat lyukasztó kék layflat csapos indítóhoz

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

LayFlat lyukasztó kék layflat csapos indítóhoz 

Layflat lyukasztó kék layflat csapos indítóhoz

A tűzoltó tömlők, layflat tömlőkhöz való csatlakozáshoz speciális layflat lyukasztó kék layflat csapos indítóhoz öntözéstechnikai eszközre van szükségünk. Ennek a layflat lyukasztó kék layflat csapos indítóhoz segítségével a (nem nyomás alá helyezett) lapos layflat tömlőt tudjuk könnyedén lyukasztani. Az így elkészített lyukba már könnyedén helyezhetjük a csepegtető szalag 17 mm indító csapot!
Tulajdonképpen a layflat lyukasztó kék layflat csapos indítóhoz nélkülözhetetlen, ha csapos idomot szeretnénk a tűzoltó tömlőbe helyezni.
Rendkívül egyszerű használat, strapabíró kialakítás és UV álló alapanyag jellemzi a layflat lyukasztó kék layflat csapos indítóhoz termékünket.
A layflat lyukasztó kék layflat csapos indítóhoz által elkészített kilyukasztott flat tömlőbe az idomok csatlakoztatása roppant egyszerű, nem igényes semmilyen plusz eszközt vagy szaktudást.
A LayFlat vagy tűzoltótömlők használata leginkább a nagyobb területek öntözése során használatos, rendkívül strapabíró, hosszú élettartamú PVC szövött alapanyagú tömlő, amely, gerincvezetékként tökéletesen funkcionál. A layflat lyukasztó kék layflat csapos indítóhoz a leágazások létrehozásához biztosít gyors és egyszerű alternatívát.

Youtube

 

 

 

 

015LDA000000000
3 DB

Kapcsolódó termékek

  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása