Pengés lyukasztó, 15mm lyukmérethez, megfúros idomhoz, Tape indítóhoz

Pengés lyukasztó, 15mm lyukmérethez, megfúros idomhoz, Tape indítóhoz

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 16 990 Ft
(Nettó: 13377.95 Ft)

40600015

Mennyiség
ELÉRHETŐ

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Pengés lyukasztó, 15mm lyukmérethez, megfúros idomhoz, Tape indítóhoz

Pengés lyukasztó, 15 mm lyukmérethez, megfúrós idomhoz, Tape indítóhoz

 

Amennyiben az öntözőrendszerünk gerincvezetékéről szeretnénk leágazásokat eszközölni, akkor a csapos, vagy csap nélküli indítóból érdemes gumigyűrűset választani. A pengés lyukasztó, 15 mm lyukmérethez, megfúrós idomhoz, Tape indítóhoz ebben az esetben lehet nagy segítségünkre, amellyel pillanatok alatt elkészíthetünk egy 15 mm-es lyukat. A pengés lyukasztó, 15 mm lyukmérethez, megfúrós idomhoz, Tape indítóhoz használata nagyon egyszerű, mindösszesen annyit kell tennünk, hogy a termék végén található hegyes részt szúrjuk bele a csőbe, majd forgassuk körbe a pengét. A pengés lyukasztó, 15 mm lyukmérethez, megfúrós idomhoz, Tape indítóhoz fogantyúja kényelmes és stabil fogást biztosít, így komolyabb erőkifejtés nélkül tudunk gyorsan és precízen dolgozni.
Nagyon széles körű használatot tesz lehetővé a pengés lyukasztó, 15 mm lyukmérethez, megfúrós idomhoz, Tape indítóhoz, használhatjuk akár megfúrós idomokon található menetek lyukasztásához, vagy a már fentebb említett gumigyűrű helyének elkészítéséhez.
A pengés lyukasztó, 15 mm lyukmérethez, megfúrós idomhoz, Tape indítóhoz egy hosszú élettartamú, nagyon egyszerűen használható lyukasztó, ami garantáltan bírni fogja a hosszútávú, szélsőséges körülményeket is!

Youtube 

 

 

 

40600015
4 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása