Oase Aquarius Fountain Set Eco 9500 (125W)

Oase Aquarius Fountain Set Eco 9500 (125W)

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 154 990 Ft
(Nettó: 122039.37 Ft)

41927

Mennyiség
ELÉRHETŐ

Oase Aquarius Fountain Set Eco 9500 (125W)

-       Szökőkút szivattyú, vízjáték kerti tavakhoz és díszkutakhoz, patakokhoz

-       Szuper energiatakarékos modell

-       Szűrő vagy patak tápláló szivattyú funkció

-       Külön tömlőcsatlakozó, szabályozható csappal

-       Teleszkópos meghosszabbítás 2 féle vízképű különböző fúvókával

-       Hőmérséklet ellenőrző túlmelegedés elleni védelemhez

-       Oxigéntermelés a visszacsobogó víz által

-       2 év garancia

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Oase Aquarius Fountain Set Eco 9500 (125W)

Az Oase Aquarius Fountain Set Eco 9500 szökőkút szivattyú egy kiváló kerti tó dekorációs elem. Ezen felül használhatjuk kisebb patakokhoz, díszkutakhoz vízjátéknak. Használhatjuk szűrő vagy kisebb patak táplálására. Speciális T-idom, vízhozam szabályzó csappal csatlakozik a teleszkópos nyélhez, mellyel egyszerre tudja biztosítani a szökőkút funkciót és szűrő vagy patak megtáplálását. Viszont ha egyszerre mindkét funkciót használja, akkor a szökőkút szivattyú teljesítménye megoszlik, így vízveszteség léphet fel, azaz kisebb lesz a szökőkút szórásképe vagy kevesebb vizet keringet a szűrőn/patakon keresztül. Minden esetben számoljunk azzal, hogy mekkora vízhozamra van szükségünk.  Különböző vízképű, összesen 2 féle fúvóka cserélhető a szökőkútszivattyú teleszkópos nyelén. Beépített hőmérséklet ellenőrző felügyel a túlmelegedés elleni védelem érdekében. A teleszkópos hosszabbítható nyél két részből, külső és belső csőből áll. Lépcsőzetes tömlőcsatlakozóval, mely 19mm/25mm/32mm/38mm.

Összeszerelése:

A teleszkópos nyél összeszerelése egyszerű és gyors, csak dugja bele a belső csövet a külső csőbe, majd szorítsa rá a karmantyúval. Illessze a teleszkópos hosszabbítót az átmeneti idomba. Válassza ki a fúvókát, melyik vízképet szeretné használni, majd illessze a fúvókát és csavarja bele a teleszkópos nyélbe. Csavarja a gömbcsuklót az átmeneti idommal szivattyúra erősen, hogy biztos fixálja. Állítsa fel az Oase Aquarius Fountain Set Eco 9500 szökőkút szivattyút iszapmentes, vízszintes helyre úgy, hogy teljesen fedje a víz. A szökőkút szivattyú áram alá helyezve azonnal elindul (bedugjuk a dugvillát a konnektorba), ha kihúzzuk a konnektorból azonnal leáll.

Műszaki adatai:

Max. vízszállítás: 9500 liter/óra

Max. emelő magasság: 5,2 méter

Teljesítmény: 125W

Tömlőcsatlakozás: 19 mm/25 mm/32mm/38mm

Kábel hossza: 10 méter

Méretei (hosszúság x szélesség x magasság): 290 x 230 x 180 mm

Figyelem!

A szökőkút szivattyút nem szabad szárazon futtatni. A készülék nem tud levegőt szívni. Folyamatosan ellenőrizze a megfelelő vízszintet, mivel a szivattyúnak működés közben folyamatosan víz alatt kell lennie. Fürdésre használt tavakban használni tilos! Nem használható ipari célokra! Nem használható gyúlékony, robbanékony, anyagokkal, élelmiszerekkel, vegyszerekkel együtt használni! Nem szabad kiemelni a szökőkút szivattyút a vezetékénél fogva a vízből, hiszen könnyen kimozdulhat, kiszakadhat a helyéről, ez a meghibásodás pedig garanciavesztéssel jár. A készülék dugvillájának levágása és toldása automatikusan garanciavesztéssel jár. Bármely meghibásodás esetén küldje vissza a készüléket szakszervizünkbe! A rotor kopóalkatrész, melynek elkopása esetén garanciálisan nem cserélhető.

Tisztítása:

A megfelelő karbantartás a legfontosabb, hogy hosszú élettartamú legyen az Oase Aquarius Fountain Set Eco 9500 szökőkút szivattyú. Tisztítása fontos, ehhez ecetet vagy klórmentes házi vízkőoldót tudunk használni, ezek marják le a vízkövesedést. Tisztítás után tiszta vízzel alaposan át kell öblíteni az alkatrészeket.

Téli használat:

A téli, fagyos hónapokban nem ajánlott a szökőkút készülék használata. Ki kell szedni a tóból, a fent leírt módon alaposan meg kell tisztítani és annak érdekében, hogy ne vízkövesedjen le érdemes egy vödör vízbe belerakni és fedett helyre (garázsba, pincébe, műhelybe, stb.) elteleltetni. A szivattyú dugvilláját ne rakjuk a vízbe.

Meghibásodás, üzemzavar:

A szivattyú nem indul el: Nincs hálózati feszültség. Ellenőrizze, hogy van e áram. Tisztítsa ki a szökőkút szivattyút, ellenőrizze nem e sérült a tápkábel.

A szivattyú nem szállít vizet: A szökőkút szivattyú eldugult, tisztítsa ki a szűrőházat. Csökkentse a tömlő hosszát a szükséges minimumra. Kerülje a szükségtelen csatlakozó idomok használatát.

A szivattyú rövid ideig tartó működés után leáll: A szökőkút szivattyú eldugult, mivel erősen szennyezett a víz, fonalalga, lebegő alga van a vízben. Tisztítsa meg a szivattyút. Túl magas a vízhőmérséklet, ezért beindul a belső hőmérő a túlmelegedés elleni védelem érdekében. Ügyeljen a maximum +35°C-os vízhőmérsékletre.
41927
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása