Pontec PondoVario 1500 (25W) szökőkút szivattyú

Pontec PondoVario 1500 (25W) szökőkút szivattyú

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 15 590 Ft
(Nettó: 12275.59 Ft)

57123

Mennyiség
ELÉRHETŐ

Szökőkút szivattyú, vízjáték kerti tavakhoz és díszkutakhoz, kis patakokhoz

-       Levehető finomszűrő szűrő vagy patak megtáplálására

-       Teleszkópos meghosszabbítás 4 féle vízképű különböző fúvókával

-       Lépcsős tömlőcsatlakozó

-       Hőmérséklet ellenőrző túlmelegedés elleni védelemhez

-       Oxigéntermelés a visszacsobogó víz által

-       2 év garancia

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Pontec PondoVario 1500 (25W) szökőkút szivattyú

Pontec Pondovario 1500 

-       Szökőkút szivattyú, vízjáték kerti tavakhoz és díszkutakhoz, kis patakokhoz

-       Levehető finomszűrő szűrő vagy patak megtáplálására

-       Teleszkópos meghosszabbítás 4 féle vízképű különböző fúvókával

-       Lépcsős tömlőcsatlakozó

-       Hőmérséklet ellenőrző túlmelegedés elleni védelemhez

-       Oxigéntermelés a visszacsobogó víz által

-       2 év garancia

 

A Pontec Pondovario 1500 szökőkút szivattyú egy kiváló kerti tó dekorációs elem. Ezen felül használhatjuk kisebb patakokhoz, díszkutakhoz vízjátéknak. A levehető finomszűrő segítségével patakot vagy szűrőt is meg tudunk vele táplálni. Különböző vízképű, összesen 4 féle fúvóka cserélhető a szökőkútszivattyú teleszkópos nyelén. A 4 féle fúvóka fantázia nevei: vulkán, sugaras, harang, kehely. A teleszkópos nyél gömbcsuklóval felszerelt, mely szabályozható kimenettel rendelkezik, ennek átmérője 9 mm. Tartalmaz még egy második, külön szabályozható kiömlőt. Beépített hőmérséklet ellenőrző felügyel a túlmelegedés elleni védelem érdekében. A teleszkópos hosszabbítható nyél két részből, külső és belső csőből áll.

Összeszerelése:

A teleszkópos nyél összeszerelése egyszerű és gyors, csak dugja bele a belső csövet a külső csőbe, majd szorítsa rá a karmantyúval. Illessze a teleszkópos hosszabbítót az átmeneti idomba. Válassza ki a fúvókát, melyik vízképet szeretné használni, majd illessze a fúvókát és csavarja bele a teleszkópos nyélbe. Csavarja a gömbcsuklót az átmeneti idommal szivattyúra erősen, hogy biztos fixálja. Állítsa fel a Pontec Pondovario 1500 szökőkút szivattyút iszapmentes, vízszintes helyre úgy, hogy teljesen fedje a víz. A szökőkút szivattyú áram alá helyezve azonnal elindul (bedugjuk a dugvillát a konnektorba), ha kihúzzuk a konnektorból azonnal leáll.

Műszaki adatai:

Max. vízszállítás: 1500 liter/óra

Max. emelő magasság: 1,9 méter

Teljesítmény: 25W

Kábel hossza: 10 méter

Méretei (szélesség x hosszúság x magasság): 180 x 160 x 125

4 féle szökőkút fej vízkép méretei:

Vulkán: 140 cm átmérő

Sugaras: 70 cm átmérő

Harang: 35 cm átmérő

Kehely: 30 cm átmérő

Figyelem!

A szökőkút szivattyút nem szabad szárazon futtatni. A készülék nem tud levegőt szívni. Folyamatosan ellenőrizze a megfelelő vízszintet, mivel a szivattyúnak működés közben folyamatosan víz alatt kell lennie. Fürdésre használt tavakban használni tilos! Nem használható ipari célokra! Nem használható gyúlékony, robbanékony, anyagokkal, élelmiszerekkel, vegyszerekkel együtt használni! Nem szabad kiemelni a szökőkút szivattyút a vezetékénél fogva a vízből, hiszen könnyen kimozdulhat, kiszakadhat a helyéről, ez a meghibásodás pedig garanciavesztéssel jár. A készülék dugvillájának levágása és toldása automatikusan garanciavesztéssel jár. Bármely meghibásodás esetén küldje vissza a készüléket szakszervizünkbe! A rotor kopóalkatrész, melynek elkopása esetén garanciálisan nem cserélhető.

Tisztítása:

A megfelelő karbantartás a legfontosabb, hogy hosszú élettartamú legyen a Pontec Pondovario 1500 szökőkút szivattyú. Tisztítása fontos, ehhez ecetet vagy klórmentes házi vízkőoldót tudunk használni, ezek marják le a vízkövesedést. Tisztítás után tiszta vízzel alaposan át kell öblíteni az alkatrészeket.

Téli használat:

A téli, fagyos hónapokban nem ajánlott a szökőkút készülék használata. Ki kell szedni a tóból, a fent leírt módon alaposan meg kell tisztítani és annak érdekében, hogy ne vízkövesedjen le érdemes egy vödör vízbe belerakni és fedett helyre (garázsba, pincébe, műhelybe, stb.) elteleltetni. A szivattyú dugvilláját ne rakjuk a vízbe.

Meghibásodás, üzemzavar:

A szivattyú nem indul el: Nincs hálózati feszültség. Ellenőrizze, hogy van e áram. Tisztítsa ki a szökőkút szivattyút, ellenőrizze nem e sérült a tápkábel.

A szivattyú nem szállít vizet: A szökőkút szivattyú eldugult, tisztítsa ki a szűrőházat. Csökkentse a tömlő hosszát a szükséges minimumra. Kerülje a szükségtelen csatlakozó idomok használatát.

A szivattyú rövid ideig tartó működés után leáll: A szökőkút szivattyú eldugult, mivel erősen szennyezett a víz, fonalalga, lebegő alga van a vízben. Tisztítsa meg a szivattyút. Túl magas a vízhőmérséklet, ezért beindul a belső hőmérő a túlmelegedés elleni védelem érdekében. Ügyeljen a maximum +35°C-os vízhőmérsékletre.

 

 

 

 

57123
4 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása