Téli befagyásgátló szett kerti tavakhoz (2db Basic 25/LK-60/2db50mm/15m4/6 cső)

Téli befagyásgátló szett kerti tavakhoz (2db Basic 25/LK-60/2db50mm/15m4/6 cső)

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 24 990 Ft
(Nettó: 19677.17 Ft)

LK-60T

Mennyiség
ELÉRHETŐ

Téli befagyásgátló szett kerti tavakhoz kettő légtartóval.

Megakadályozza a kerti tó teljes befagyását, használata takarékos és praktikus.

Nem kell folyamatosan léket tartani, a kompresszor a porlasztókő és a hungarocell léktartó folyamatos szellőztetést biztosít.

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

  Téli befagyásgátló szett kerti tavakhoz (2db Basic 25/LK-60/2db50mm/15m4/6 cső)

Mechanikus léktartó, m
egakadályozza a tó teljes befagyását, biztosítja a jégpáncél alatt felhalmozódott mérgező gázok távozását, és így elkerülhető a téli halpusztulás.

Tartalmaz:
- 1db LK-60 kompresszort 32W 3600l/h
- 2db 50mm porlasztó gömböt
- 1db 15méter 4/6mm szilikon csövet

- 2db Basik 25 Ice stopper léktartó

Használható nagyobb felületű kerti tavaknál. A kettő darab Basic 25 léktartó két különböző helyre telepíthető, így a nagyobb felületű tavak is biztonságosan szellőztethetőek.

Nagyobb halállományú kerti tavaknál érdemes a dupla vagy akár a még több léktartás/szellőztetés, hogy túl legyen biztosítva a szellőztetés abban az esetben, ha valamelyik léktartónál bármilyen gond felmerülhet.

Ezeket a léktartó szellőztető megoldásokat bármekkora kerti tóhoz össze tudjuk rakni akár nagyobb kompresszorok és léktartók összeszerelésével. amennyiben segítségre van szüksége az összeállításban kérje a segítségünket.

Használata: A hungarocell celláiba nehezéket pl.: kavicsot, kell helyezni lesúlyozás céljából, épp annyit, hogy ne süllyedjen el. Enyhébb téli időjárás esetén önmagában is képes megakadályozni a tó befagyását. Amint beköszönt a tartós hideg, a hungarocell karika oldalán lévő nyíláson be kell vezetni a tavi levegőztető (kompresszor) csövét, amelyet bele kell lógatni a vízbe. A tavi levegőztetőt (kompresszort) a parton, védett, száraz helyen kell elhelyezni és áram alá helyezni. 

LK-60T
1 Elem
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása