Ubbink töltésgyékény  1 m / 1339005 ár / fm

Ubbink töltésgyékény 1 fm / ár

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 1 590 Ft
(Nettó: 1251.97 Ft)

1339005

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
10 5% Legfeljebb 795 Ft
20 10% Legfeljebb 3 180 Ft
30 15% Legfeljebb 7 155 Ft
Mennyiség
ELÉRHETŐ

 Ubbink töltésgyékény

Valódi natúr kókuszból készült töltésgyékény. Az ár 1 folyó méterre vonatkozik. Egy tekercs 50m x 1m kiszerelésben is elérhető.

Tópartok rézsűk talajfogó beültetéséhez.

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

 Ubbink töltésgyékény  1fm / ár

Töltésgyékény

A töltésgyékény alkalmazásával egy természetes hatású növényzónát alakíthatunk ki kerti tavunk ültetősávjába. Ez a speciális termék, valódi kókusz háncsból készül, így amellett, hogy rendkívül hasznos, látványra sem fog mesterséges hatást kelteni. A töltésgyékény további előnye, ami a természetes alapanyagának köszönhető (kókuszrost) , hogy 1-2 szezon alatt, a talajban teljesen felszívódik, komposztálódik.
Miután ez megtörtént, a természetes úton lebomló anyag megvédi a talajt a szél és a víz okozta erózióval szemben. Jó víztároló képessége miatt, a talajt szinte folyamatosan nedvesen tartja, amely segíti a növényeket a kiegyensúlyozott fejlődésben.

Javasolt felhasználási területek:

- rézsűk, töltések védelme
- talajtámfalak füvesítése
- parképítéshez
- árok oldalak burkolására, megerősítésére
- sportpályák füvesítéséhez

Használata:

A kókuszhálót, töltésgyékényt tekercsben tudjuk megvásárolni, valamint folyóméterre vágva tudjuk személyre szabni az 1 méter szélességű tekercset.
Leterítését mindenképpen a rézsű tetejéről indulva, lefelé célszerű elkezdeni, amelyet leszúró tüskékkel tudunk rögzíteni. A szövetet ollóval, vagy késsel tudjuk vágni, igazítani.
A hálóba ültetett növényeket érdemes oly módon elültetni, hogy a háló anyagát széthúzzuk, majd az így keletkezett hézagba pedig már gond nélkül eltudjuk végezni az ültetést.
A töltésgyékény óriási előnye, hogy mire az ide ültetett növények gyökérzete megerősödik, elterjed, addigra a kókuszháló természetes módon lebomlik. Így tudunk egy természetes módon előállított, kellőképpen erős, stabil rézsűt is beültetni, esztétikussá tenni.

Kiszerelés:

1 x 50 méter / tekercs
Azonban méterre is vágjuk, az egyszerűbb személyre szabhatóság miatt.

1339005
82 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása