• Új termék
Agroszövet Fekete PPHA 70 g/m2 2 x 15m

Agroszövet Fekete PPHA 70 g/m2 2 x 15m

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 6 539 Ft
(Nettó: 5148.82 Ft)

AT7020015/C

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
2 5% Legfeljebb 654 Ft
3 10% Legfeljebb 1 962 Ft
5 15% Legfeljebb 4 904 Ft
10 20% Legfeljebb 13 078 Ft
Mennyiség
ELÉRHETŐ

Agroszövet Fekete PPHA 70 g/m2 2 x 15m

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Agroszövet Fekete PPHA 70 g/m2 2 x 15m

-       UV álló, rendkívül ellenálló, erős agrofólia

-       Megóvja a talajt a gyomoktól, bármilyen talajon

-       Várható tartóssága 5 év

-       Magas szakító szilárdságú anyag

-       Nagyobb mennyiség esetén kérje egyedi árainkat

-       Kiszállítás az ország egész területére terjedelemtől függetlenül

 

Az agroszövet egy olyan talajtakaró fólia, mely fekete színű, zöld csíkokkal ellátva. Fő funkciója, hogy megóvja a talajt a gyomosodás vagy legyökeresedés ellen. Anyaga szőtt Polipropilén, mely széleskörűen használható mezőgazdasági területeken pl.: palántaültetésnél, kiskertekben pl.: mulcs, kőágyás, virágok stb. alá. Rendkívül ellenálló az időjárási viszonytagságokkal szemben, UV álló anyagának köszönhetően hosszú évekig nem kell cserélni. Szőtt anyagának köszönhetően átengedi a vizet és a levegőt, megfelelően árnyékol. Erős, porózus agrofólia. Hőre lágyuló anyagból, a hosszra +-3%, a szélességre +-2% (min. 5cm) tűréssel kell számolni.

Az agro szövet méter áron rendelhető. Alapvetően tekercsben kapható, mely fix szélességű és ebből tudjuk a megadott hosszúságot levágni. A tekercs szélességén változtatni nem tudunk. A talajtakaró fólia állandó raktárkészletről azonnal átvehető mezőhegyesi telephelyünkön vagy terjedelemtől függetlenül kiszállítjuk az ország bármely pontjára, akár 1 munkanap alatt. 

Mire jó az agroszövet?

Kertépítés esetén hatékonyan használható talajtakaró gyomosodás ellen, a különböző rétegek elválasztásához, hőszigetelés céljából, közegszűréshez vagy talaj stabilizálás céljából, ilyenek például: térkő alá, járda alá, kőágyás alá, mulcs alá, ágyás elválasztására, járda elválasztására, fenyőkéreg alá, rézsű elválasztására, burkolat fixálására, stb. Télen a fagy ellen, nyáron pedig szárazság ellen nyújt védelmet, ezáltal jól hőszigetelő talajtakaró anyag.

Használhatjuk még lakó és ipari épületeknél az alapozási folyamatok kikeményítésére vagy a tetőszerkezet stabilizálása céljából. Ágyásokhoz, járdákhoz vagy parkolóhelyekhez, térkövezés vagy betonozás alá.

Hogyan telepíthető?

Az agroszövet lerakása nagyon egyszerű. Első lépésként fontos a megfelelő talajelőkészítés. A megfelelő méretű anyag kiválasztását követően könnyen méretre vágható, kifeszíthető, telepítése 10-15 cm-es átfedéssel ajánlott. Fixálásához kapható agroszövet rögzítő tüske.

Műszaki adatai:

Tekercs szélessége: 2 méter
Tekercs maximum hosszúsága: 15 méter
Tekercs vastagsága (2 kPa): 1 mm
Tekercs tömege: 70 gramm / négyzetméter
Színe: Fekete
Anyaga: Polipropilén
Élettartama: várhatóan 5 év

 

AT7020015/C
32 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása