Kerti világítás 4db-os BSV-RL104

Kerti világítás 4db-os BSV-RL104

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 22 990 Ft
(Nettó: 18102.36 Ft)

BSV-RL104

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
2 10% Legfeljebb 4 598 Ft
4 15% Legfeljebb 13 794 Ft
6 20% Legfeljebb 27 588 Ft
Mennyiség
ELÉRHETŐ

Kerti világítás 4db-os BSV-RL104

Világítás kerti tavakhoz és kertekhez víz feletti látványelem.

Tartós és hosszú élettartam, kiváló ár érték arany. 

Távírányító funkció.

Meleg fehér szín, vátoztatható fény kombinációk.

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Kerti világítás 4db-os BSV-RL104

 

Kerti világítás 4db-os BSV-RL104

Világítás kerti tavakhoz és kertekhez víz feletti látványelem.

Tartós és hosszú élettartam, kiváló ár érték arany. 

Távírányító funkció.

Meleg fehér szín, vátoztatható fény kombinációk.

Teljesítményfelvétel: 4x1W

Vezeték hossza: 7méter

A vezetékek különbféle módon variálhatóak, a trafótól akár sorba mind a négy lámpa vagy akár jobbra balra különböző darabszámokra.

Világítás kerti tóhoz

A kerti / tavi világítás színessé és vidámmá varázsolja a kertet. 
A víz alatti világítás csodát művel a tó életében és teljesen feldobja különleges fénybe, borítja a vízinövényeket, vízköpő, ill. a tó felszínén úszkáló dekoratív figurákat ugyanúgy, mint a szökőkutakat, vízjátékokat vagy bármilyen szabadtéri tárgyakat.

Ha már rendelkezel egy növényekkel beültetett mutatós kerti tóval, amelyben halak és esetleg más vízi élőlények is élnek, nyilván elgondolkodtál már azon, hogy miképpen tehetnéd még látványosabbá az általad megalkotott vízi világot. Erre a célra kiválók a kerti tó megvilágítására szolgáló különböző típusú lámpák. Ezeket három fő kategóriába lehet sorolni:

  1. A kívülről történő megvilágításra szolgálók;
  2. A víz alatti megvilágításra alkalmasak;
  3. Az univerzálisak (víz alatti és külső megvilágítására is megfelelők).

Az ilyen típusú speciális lámpák és egyéb hasonló jellegű fényforrások közös jellemzője, hogy maximálisan biztonságos a használatuk, igen erős fényt biztosítanak, valamint, hogy a segítségükkel teljesen egyedivé teheted tavadat, ami így még éjjel is lenyűgöző látványt fog nyújtani. A lámpákat beszerezheted külön-külön, illetve szettek formájában is. Az utóbbi változat előnye, hogy sokkal gazdaságosabb, így összességében kevesebb anyagi ráfordítással jár, mintha egyesével vásárolnád meg a tavad megvilágításához szükséges technikai berendezéseket.

Ha ledes változat mellett döntesz, akkor a villanyszámla miatt sem kell majd aggódnod. A spotlámpás megoldások esetében a cserélhető előlapnak köszönhetően többféle színben (piros, kék, zöld, sárga stb.) is megvilágíthatod a tavad dekorációs elemeit, a csobogót, patakot. A széles választéknak köszönhetően olyan lámpákat is beszerezhetsz, amelyek díszkő dekorációba vannak beépítve, így még a legkisebb mértékben sem rontják a tavad összképét és teljesen természetes hatást nyújtanak.

Tény, hogy egy megfelelően megépített kerti tó már önmagában is szemet gyönyörködtető látványt nyújt, viszont miért ne tehetnéd még szebbé, látványosabbá főként annak tudatában, hogy mindez nem igényel komolyabb anyagi kiadást a részedről válogass a termékeink közül, nagy választék, legjobb árak, gyors szállítás az ország bármelyik pontjára.BSV-RL104
30 DB

Kapcsolódó termékek

  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása