SunSun BSV-SL318C napelemes világításkészlet (Színes)  (3x6Led)

SunSun BSV-SL318C napelemes világításkészlet (Piros) (3x6Led)

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 23 990 Ft
(Nettó: 18889.76 Ft)

SL318C

Mennyiség
ELÉRHETŐ

SunSun BSV-SL318C napelemes világításkészlet (Piros)  (3x6Led)

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

SunSun BSV-SL318C napelemes világításkészlet (Piros)  (3x6Led)Leírás:
Lámpa tartó: 3db
LED : 3 x6db (Piros)
LED névleges teljesítmény: 0.18W
Fényerő: 160LM
LED színe: piros
Működési mód: Folyamatosan világít
Napelemes tápfeszültség: 2,5W / 420MA
Újratölthető akkumulátor: 18650 akkumulátor, 3.7V / 1800mAh
Kábelhossz: kb. 5m 
A termék méretei: 7 x 5.5 x 5.5cm 
Napelemes panel mérete: 19 x 17 x 2.3cm
A csomag mérete: 19,5 x 17,5 x 8,3 cm
Fontos információ:
1. Mivel a napkollektor teljesítménye a napfénytől függ, a LED-fény időtartamát befolyásolja az időjárás, az évszakok, a helyek stb.
2. Győződjön meg arról, hogy a napelem nem védett a naptól.
3. Csak akkor töltődik, ha a napelem panel hátulján lévő gomb be van kapcsolva.

Világítás kerti tóhoz

A kerti / tavi világítás színessé és vidámmá varázsolja a kertet. 
A víz alatti világítás csodát művel a tó életében és teljesen feldobja különleges fénybe, borítja a vízinövényeket, vízköpő, ill. a tó felszínén úszkáló dekoratív figurákat ugyanúgy, mint a szökőkutakat, vízjátékokat vagy bármilyen szabadtéri tárgyakat.

Ha már rendelkezel egy növényekkel beültetett mutatós kerti tóval, amelyben halak és esetleg más vízi élőlények is élnek, nyilván elgondolkodtál már azon, hogy miképpen tehetnéd még látványosabbá az általad megalkotott vízi világot. Erre a célra kiválók a kerti tó megvilágítására szolgáló különböző típusú lámpák. Ezeket három fő kategóriába lehet sorolni:

  1. A kívülről történő megvilágításra szolgálók;
  2. A víz alatti megvilágításra alkalmasak;
  3. Az univerzálisak (víz alatti és külső megvilágítására is megfelelők).

Az ilyen típusú speciális lámpák és egyéb hasonló jellegű fényforrások közös jellemzője, hogy maximálisan biztonságos a használatuk, igen erős fényt biztosítanak, valamint, hogy a segítségükkel teljesen egyedivé teheted tavadat, ami így még éjjel is lenyűgöző látványt fog nyújtani. A lámpákat beszerezheted külön-külön, illetve szettek formájában is. Az utóbbi változat előnye, hogy sokkal gazdaságosabb, így összességében kevesebb anyagi ráfordítással jár, mintha egyesével vásárolnád meg a tavad megvilágításához szükséges technikai berendezéseket.

Ha ledes változat mellett döntesz, akkor a villanyszámla miatt sem kell majd aggódnod. A spotlámpás megoldások esetében a cserélhető előlapnak köszönhetően többféle színben (piros, kék, zöld, sárga stb.) is megvilágíthatod a tavad dekorációs elemeit, a csobogót, patakot. A széles választéknak köszönhetően olyan lámpákat is beszerezhetsz, amelyek díszkő dekorációba vannak beépítve, így még a legkisebb mértékben sem rontják a tavad összképét és teljesen természetes hatást nyújtanak.

Tény, hogy egy megfelelően megépített kerti tó már önmagában is szemet gyönyörködtető látványt nyújt, viszont miért ne tehetnéd még szebbé, látványosabbá főként annak tudatában, hogy mindez nem igényel komolyabb anyagi kiadást a részedről válogass a termékeink közül, nagy választék, legjobb árak, gyors szállítás az ország bármelyik pontjára.

SL318C
34 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása