Home Pond Brilliant Pond 5L víz zavarosság és foszfát csökkentő

Home Pond Brilliant Pond 5L víz zavarosság és foszfát csökkentő

Kérdése van a termékről?
Bruttó: 14 990 Ft
(Nettó: 11803.15 Ft)

(0 Ft liter)


230406


(Egységár: 2998 Ft / liter)

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
3 5% Legfeljebb 2 249 Ft
5 10% Legfeljebb 7 495 Ft
Mennyiség
ELÉRHETŐ

Home Pond Brilliant Pond 5L víz zavarosság és foszfát csökkentő

Mennyiségi kedvezmény:

3-4db        -5%

5db-tól     -10% kedvezménnyel

 

Gyakori kérdések

 

Ingyenes szállítás feltételei

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

Home Pond Brilliant Pond 5L víz zavarosság és foszfát csökkentő


A víz átlátszatlansága a tavakban szerves zavarosság, amelyet halak, cianobaktériumok és egysejtű algák stb. okoznak.
A BRILIANT POND az alkalmazása után fehér felhőt hoz létre a vízben, amely magához vonzza a zöld és barna zavarosságot okozó részecskéket, majd leül a tó fenekére, és tiszta valamint átlátszó vizet hagy maga után.


A BRILIANT POND eltávolítja a foszfátokat is, amelyek az algák szaporodásának és a víz zöld színűvé válásának a legfőbb okozói. Összetétel: Polialumínium-klorid Hatás:A BRILIANT POND alkalmazása után a vízben fehér felhők alakulnak ki, amelyek egymásba egyesülve magukhoz vonzzák és megkötik a szennyeződéseket. Az egyesült felhők a tó fenekére ülnek le. Amennyiben a tóban zöld zavarosság van, akkor a foltok a víz színén egyesülnek.


A BRILIANT POND a foszfátokat is megköti, majd oldhatatlan fehér felhőt képezve a tó fenekére süllyed. Felhasználás:Adagolás 20÷30 ml/m3, a zavarosság intenzitásától függően (nagyobb adagmennyiség erősebb zavarosság esetén).


A BRILIANT POND készítményt hígítva adagolja (egy rész készítményhez 10 rész vizet adjon hozzá). Javasoljuk, hogy a vízben hígított készítményt öntözőkannával (rózsa használatával) öntse a tó felszínére. Biztosítani kell a víz keringtetését és oxigénnel való dúsítását. Ne használja, ha a víz hőmérséklete 25°C-nál magasabb. Az üledéket szivattyúzással vagy szűréssel távolítsa el. Figyelem! A víz keménysége nem lehet 7° dGH alatt, illetve a pH érték sem lehet 7 alatt.


Bizonyos halfajták érzékenyek lehetnek a készítményre, amennyiben változást észlel a halak viselkedésében, akkor a halakat ideiglenesen tiszta vízbe halássza ki. Ne lépje túl az ajánlott adagmennyiséget.

Youtube

Szűrők

230406
5 DB
  • Regisztráció

Új fiók regísztálása

Már rendelkezel fiókkal?
Jelentkezz be Vagy Jelszó változtatása