KH plus 3kg

KH plus 3kg

Kérdése van a termékről? Látta valahol olcsóbban?
Bruttó: 9 990 Ft
(nettó: 7866.14 Ft)
Adóval együtt
Mennyiség
ELÉRHETŐ

KH plus 3kg

 

Kérdések a termékről

 

Ingyenes kiszállítás 40 000 Ft feletti vásárlásnál.

 

1 valamint 2 éves garanciális feltételek

KH plus 3kg

Kh Plus

A KH + növeli a víz mész- vagy karbonát keménységét. Az optimális KH 6 és 12 ° KH között van, túl alacsony értéke káros a növények és halak fejlődésére nézve. Rendszeresen ellenőrizze a KH-t, különösen heves esőzések után és aszály idején.
Használata: Por alapú készítmény. A víz teljes felületére terjesszük (előzetesen ne hígítsuk). Legalább 24 órát várjon 2 kezelés között, és minden alkalommal ellenőrizze a KH és a PH-t.

Előnyei: Ásványi sók és nyomelemek felhasználásával készült. Stabilizálja a pH-t és általában az ökoszisztémát. Megerősíti a baktériumok hatását és javítja a biológiai szűrést. Segít a mineralizációban. Foszfátok kicsapódását okozza, és tisztábbá teszi a vizet. Megakadályozza a rendellenességeket és a betegségeket. Csökkenti számos oldatban lévő mérgező anyag káros hatását (nehézfémek, kezelések,stb.) Adagolás Egy m³-enkénti mérés a KH-t 1-ről 2-re növeli.

Megőrzés: Tartsa szárazon 10-25 ° C között.

Adagolása: 50 g / m³ adagonként, növeli a KH-t +/- 1 ° -kal - ismételje meg: 24 órás időközönként, amíg a kívánt KH el nem éri

500g elég 10 m³ vízhez.

1000g elég 20 m³ vízhez.

Youtube

Szűrők

FKHP3
999 DB
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password