Szűrés eszerint

Elérhetőségek:

Rendelési információkkal kapcsolatban:
+36-30/310-9450

Szaktanácsadás:
+36-30/743-0802

Öntözéstechnika: 
+36-30/687-5829

Telephely: 
+36-68/633-748

E-mail: info@fekete-koi.com

5820 Mezőhegyes, Hársfa u. 17.
ingyenes-szallitas.png

Ingyenes házhozszállítás

30 000 Ft feletti vásárlásnál.gyakori-kerdesek-fekete-koi.jpg

A válaszokat a képre kattintva találja.Ajándék utalvány


shipping1.png
Tekintse meg a blogunkat!Öntözéstechnika blog!


koito.png

Általános tudnivalók kerti tavakról és eszközeikről

Flexibilis gumitoldó

Flexibilis gumitoldó, csőtoldó,műanyag csőkötő, gumiszűkítő.

Megoldás a gumikarmantyú
Különböző anyagú és méretű csatornacsövek illesztése.

Nem tudja, hogy mivel kösse össze a PVC és az eternit csövet?
Régi vas csővezetékre kell rákötnie az új KG PVC csatornáját, de nincs köztes idom?
Sok esetben találkozom egy igen rossz illesztési formával, amikor a tulajdonosok a házilag épített vezetéket purhab segítségével próbálják tömíteni, kisebb nagyobb sikerrel. A legtöbb esetben az ilyen fajta illesztés mindig szivárog.

Szennyvízcsatorna építésekor, javításakor esetleg egyes törött szakaszok cseréjekor, figyelembe kell venni, hogy a különböző anyagú csővezetékek javarészt más és más méretűek, kívül és belül egyaránt. Minden javításkor ügyelni kell arra, ha nincs, vagy nem tudunk beszerezni azonos anyagú vezetéket, hogy mindig a lehető legközelebbi méretű csővezetékkel pótoljuk a cserélni kívánt szakaszt. Általában néhány milliméter eltérések lehetnek a hasonló méretű, de különböző anyagú csővezetékek esetében. Mindig ügyelni kell arra a beépítésnél, hogy az elfolyás legyen a nagyobb belső keresztmetszetű vezeték. Általában az összeillesztés adhatja fel a leckét.

Különböző anyagú és méretű csővezetékekhez ugyanis nincs olyan illesztő idom vagy karmantyú, aminek az egyik fele ilyen a másik fele olyan. Mondhatnám azt is, hogy felemás anyagú illesztő idom nem létezik!

Ebben az esetben van segítségünkre és ilyenkor alkalmazzuk, a gumikarmantyút!


Ez az illesztő idom a leg alkalmasabb a különböző anyagú és méretű csővezetékek pontos illesztésére.

A bilincs segítségével könnyen össze húzható az adott méretig, akár egy két méretet különbség is áthidalható, korrigálható. A szennyvíz nem szivárog ki és a csatornaszag sem talál utat magának, hogy megkeserítse az életét. A gumikarmantyú valamelyest a savaknak és a lúgoknak is ellenáll, és a vegyszerek sem jelentenek veszélyforrást, így nem kell félni vagy feltételeket szabni az alkalmazásakor. Az illesztés flexibilis lesz. A rugalmas kötésnek köszönhetően kevesebb az esélye a törésnek és repedésnek. A bilincs rozsdamentes így hosszú élettartammal lehet számolni, a párás hűvös helyeken is.

A gumikarmantyú igen fontos kötőidom a csatorna szerelésben és építésben. Fontos hogy mindig győződjünk meg a helyes alkalmazásáról és az illesztés pontosságáról a későbbi bosszúságok elkerülése érdekében.
Flexibilis gumitoldó, csőtoldó,műanyag csőkötő, gumiszűkítő.

Flexibilis gumitoldó

Subcategories

20 termék található.

1-20 / 20 elem mutatása

Aktív szűrők