Szűrés eszerint

Elérhetőségek:

Rendelési információkkal kapcsolatban:
+36-30/310-9450

Szaktanácsadás:
+36-30/743-0802

Öntözéstechnika: 
+36-30/687-5829

Telephely: 
+36-68/633-748

E-mail: info@fekete-koi.com

5820 Mezőhegyes, Hársfa u. 17.
ingyenes-szallitas.png

Ingyenes házhozszállítás

30 000 Ft feletti vásárlásnál.gyakori-kerdesek-fekete-koi.jpg

A válaszokat a képre kattintva találja.Ajándék utalvány


shipping1.png
Tekintse meg a blogunkat!Öntözéstechnika blog!


koito.png

Általános tudnivalók kerti tavakról és eszközeikről

Nagy teljesítményű kerti tó szűrők

Ebben a kategóriában olyan nagy teljesítményű szűrők találhatók, amik 20-30 m3 feletti tavakhoz javasoltak. Szűrőink között találhatóak modulos megoldásúak is, amiket kedvünk szerint bővíthetünk akár újabb és újabb szűrőegységgel! Ezek a szűrők a webáruházunkban és telephelyünkön található legnagyobb teljesítményű szűrők, amik kifejezetten nagyméretű kois kerti tavaknak a szűrését hivatottak megoldani. A különböző sűrűségű szivacsokon, keféken áthaladva több lépcsős mechanikai tisztítás történik. A víz a szűrőben áramlás közben oxigénnel dúsul, így a szivacsokban könnyebben elszaporodnak a hasznos baktériumok, melyek a szerves anyagok lebontását végzik.

Holland Big 3kamrás + vortex professzionális kerti tó szűrő (1310L)

Oase BioTec2 ScreenMatic 140000 kerti tó szűrő

  Előnye:

  • biológiai és többlépcsős mechanikai tisztítás

  • eltömődéstől függetlenül az átfolyó víz mennyisége állandó

  • könnyű tisztíthatóság

  • minden kamra leereszthető

  • mindegyik típus Uvc lámpával felszerelhető

  • mindegyik típushoz biztosítunk Pot szivacsokat és egyéb kiegészítőket

  Az átfolyós vagy gravitációs szűrők egyetlen hátránya hogy a víz gravitáció álltál távozik, így akár hogy is akarjuk egy magasabban található ponton levő vízeséshez vagy patakhoz kötni ez nem lehetséges. Ilyen esetben a víz a nem a szűrőház kivezető csövén távozik, hanem bárhol ahol csak tud, kibukik.

  A szűrő házat és a szűrőben elhelyezett szivacsokat, keféket könnyen lehet takarítani. A szűrő ház vagy házak fel vannak szerelve leeresztő csapokkal vagy sapkákkal így a benne levő vizet könnyen leereszthetjük. Figyeljünk arra, hogy a szivacsokat ne sterimob-bal mossuk, mert nagymértékben roncsolja a szivacsok szerkezetét és így lecsökkenthetjük az élettartalmát. A szivacsokat soha ne próbáljuk a gyári tisztaságára kimosni, mert akkor nem maradnak benne a hasznos baktériumok sem.

  Az itt található nagyteljesítményű átfolyós vagy gravitációs esetleg vortex szűrők megvásárolhatóak a webárúházunkban non stop vagy a telephelyünkön személyesen. A telephelyünkön legtöbb típusát élőben is láthatja, összehasonlíthatja vagy akár működés közben is megtekintheti. A szűrőkből nagy raktárkészletet tartunk így akár már a rendelése leadása napján ki is tudjuk küldeni az ország egész területére vagy megvásárolhatja a telephelyünkön.

  Nagy teljesítményű kerti és fürdő tó szűrők.

  Nagy teljesítményű kerti tó szűrők

  Subcategories

  20 termék található.

  1-20 / 20 elem mutatása

  Aktív szűrők